Ο Steele Davis είναι ένας από τους πρώτους χειριστές drone που διακρίνονται σε παγκόσμιο διαγωνισμό FPV (First Person View– Οπτική Πρώτου Προσώπου) κι αυτό διότι το εντυπωσιακό αυτό σπορ με drones μετράει μόλις 2 χρόνια ύπαρξης. Κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Γκραν Πρι που διεξήχθη το Μάιο στο Ντουμπάι, ο αμερικάνος, τηλεοπτικός παραγωγός στο επάγγελμα, χειριστής, μίλησε στο idrones.gr για την εμπειρία του και τα μελλοντικά του σχέδια!

Idrones.gr: Πώς προέκυψε αυτό το παρατσούκλι;
Steele: Το Mr. Steele; Το όνομα του παλιού μου καναλιού στο youtube ήταν mrsteeledavis, οπότε επέλεξα στην τύχη αυτό. Και μετά, στην παλιά μου δουλειά, άρχισαν να με φωνάζουν έτσι. Και για αυτό μίκρυνα το όνομά μου στο youtube και… κόλλησα με αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πότε ξεκίνησες να πετάς FPV; Και για πόσο καιρό το κάνεις;
Πρώτη φορά συμμετείχα σε αγώνα FPV τον Ιούλιο του 2014, οπότε και έφτιαξα το πρώτο μου drone, ένα Blackout Mini H. Και από τότε πετάω μεταξύ 10-100 packs κάθε εβδομάδα.

Η εργασία σου ή οι σπουδές σου σχετίζονται με το FPV;
Όχι ακριβώς, αλλά κάνω αρκετή δουλειά με επαφές και συμβουλές για εκδηλώσεις με drone και extreme sport, όσον αφορά στη βιντεοσκόπησή τους. Κυρίως της Red Bull και της GoPro.

Διαβάστε περισσότερα στο coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης