Το πολυμηχάνημα Océ PlotWave 350, αποτελεί τη νέα άφιξη στην κατηγορία συστημάτων μεγάλου μεγέθους, για επαγγελματικό περιβάλλον. Το νέο πολυμηχάνημα προσφέρει αυξημένη ευελιξία και υψηλότερη ταχύτητα για την παραγωγή εκτυπώσεων από φορητές συσκευές, δίνοντας έτσι στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης μικρών όγκων τεχνικών εγγράφων. Αυτό το γρήγορο και ευέλικτο σύστημα μεγάλου μεγέθους συμβάλλει επίσης, στη μείωση του χρόνου και του κόστους παραγωγής εγγράφων επαγγελματικών απαιτήσεων.

Το επόμενο βήμα ευελιξίας, ταχύτητας και αξιοπιστίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα εκτύπωσης Océ PlotWave 350, συνεχίζει την επιτυχία του βραβευμένου συστήματος πολλαπλών λειτουργιών Océ PlotWave 300. Ενσωματώνει περισσότερες από 50 νέες βελτιώσεις, οι οποίες προσφέρουν το επόμενο βήμα στους τομείς της εκτύπωσης, της αντιγραφής και της έγχρωμης σάρωσης μεγάλου πλάτους. Η σχεδίασή του βασίστηκε σε τεχνογνωσία δεκαετιών, ενώ συνδυάζει λειτουργίες και χαρακτηριστικά αποδεδειγμένης αξίας από διάφορα βραβευμένα συστήματα εκτύπωσης τεχνικών εγγράφων της Océ.

Εκτύπωση από φορητές συσκευές, στον εργασιακό χώρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον κόσμο των τεχνικών έργων, πολλές αποφάσεις λαμβάνονται στο εργοτάξιο και αυτό σημαίνει ότι απαιτείται άμεση ενημέρωση και παραγωγή των εγγράφων. Με τα νέα εργαλεία «Océ Mobile WebTools», οι χρήστες που έχουν πρόσβαση σε έναν δρομολογητή (router) Wi-Fi στο δίκτυό τους, μπορούν να ανακτούν τεχνικά αρχεία από ένα σύστημα νέφους (cloud), χρησιμοποιώντας τηλέφωνα iPhone, iPad, Blackberry, Android, ή άλλες φορητές συσκευές και να στέλνουν αιτήματα εκτύπωσης στον εκτυπωτή τους. Αυτό σημαίνει ό,τι ο εκτυπωτής είναι ήδη έτοιμος για την υποστήριξη νέων ροών εργασίας που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές. Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν/σαρώνουν έγγραφα από/σε μονάδες μνήμης flash USB ή φορητές συσκευές, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία Océ Mobile WebTools για την καταγραφή αλλαγών και εγγράφων όπου κι αν βρίσκονται. Ή, να εκτυπώνουν μέσω του λογισμικού Océ Publisher Select για να παράγουν έγγραφα για πολύπλοκα έργα.

Εκτύπωση έως 6 σχεδίων μεγέθους A1 ή D ανά λεπτό χωρίς καθυστερήσεις

Με τα συμβατικά συστήματα που βασίζονται σε κυλίνδρους, οι χρήστες πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς μεταξύ της κατανάλωσης ενέργειας και της γρήγορης παραγωγής της πρώτης εκτύπωσης. Απαιτούνται μεγάλοι χρόνοι προθέρμανσης και ψύξης, γεγονός το οποίο σημαίνει σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Ο εκτυπωτής Océ PlotWave 350 ενσωματώνει μια εξελιγμένη έκδοση της μοναδικής τεχνολογίας στερέωσης Océ Radiant Fusing, η οποία είναι ιδιαίτερα αποδοτική ενεργειακά. Μπορεί να εκτυπώνει έως 6 σχέδια μεγέθους A1 ή D ανά λεπτό, με πρακτικά μηδενικό χρόνο προθέρμανσης. Συγκριτικά με τους συμβατικούς εκτυπωτές, οι οποίοι απαιτούν χρόνο προθέρμανσης έως τέσσερα λεπτά, αυτό μπορεί να σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου μία ώρα την ημέρα για ένα τυπικό μικρό γραφείο, λόγω της απάλειψης των καθυστερήσεων κατά την εκτύπωση. Αν και το σύστημα είναι ταχύτερο από τον προκάτοχό του, η κατανάλωση ενέργειας ανά εκτύπωση παραμένει ίδια και, μάλιστα, είναι η μισή από αυτή άλλων συγκρίσιμων συστημάτων.


Για τη μείωση των δαπανηρών λαθών, το σύστημα συνοδεύεται από το εντελώς νέο πρόγραμμα οδήγησης «Océ Windows Print Driver 2.0». Η βελτιστοποιημένη σχεδίασή του καθιστά πολύ πιο εύκολη τη σωστή εκτύπωση πολύπλοκων σχεδίων, ενώ παράλληλα, διαθέτει μια λειτουργία προ-επισκόπησης, η οποία επισημαίνει με σαφήνεια τα ενδεχόμενα σφάλματα λόγω κάποιας επιλογής. Σ’ αυτά περιλαμβάνονται γραμμές διπλώματος που τοποθετήθηκαν σε λάθος θέσεις ή κάποιο σφάλμα στο μέγεθος του εγγράφου, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να διορθώσουν τις λανθασμένες επιλογές τους, αποφεύγοντας τα όποια σφάλματα.

Αξιόπιστη κατασκευή που συμβάλλει στη μείωση του κόστους και στην αύξηση του κέρδους

Με περισσότερα από 50 νέα εξαρτήματα, το σύστημα εκτύπωσης Océ PlotWave 350 παρέχει εξαιρετική απόδοση, καλύπτοντας τις υψηλές απαιτήσεις των αρχιτεκτονικών, κατασκευαστικών και μηχανολογικών γραφείων. Στα νέα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται η λειτουργία βελτιστοποίησης τόνων του γκρι, για καλύτερη ποιότητα απόδοσης των έγχρωμων σχεδίων.


Ο εκτυπωτής Océ PlotWave 350 κατασκευάζεται από ανθεκτικά υλικά που δεν φθείρονται εύκολα και τα οποία είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να αντέχει περισσότερο από άλλα ανταγωνιστικά συστήματα. Τα ζωτικά εξαρτήματα, όπως το τύμπανο εκτύπωσης και άλλα κινούμενα μέρη, είναι πλήρως σφραγισμένα για μείωση της μόλυνσης και των φθορών. Επίσης, τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται πολύ, όπως τα συρτάρια χαρτιού και τα πάνελ, κατασκευάζονται από ενισχυμένα υλικά για προστασία από τη σκόνη και αύξηση της διάρκειας ζωής τους. Τέλος, οι ξεχωριστές διαδρομές χαρτιού μειώνουν τις εμπλοκές του χαρτιού και την καταπόνηση που επιφέρουν στο σύστημα.

Ο κος Erik van Eldik, Αντιπρόεδρος του τομέα Συστημάτων Τεχνικών Εγγράφων της Océ, δήλωσε: «Δημιουργήσαμε αυτό το νέο σύστημα για να καλύψουμε τις πρακτικές ανάγκες των χρηστών οι οποίοι μετακινούνται συχνά μεταξύ του γραφείου τους και της τοποθεσίας ενός έργου ή συναντώνται με προμηθευτές εκτός της εταιρείας τους. Αυτοί οι χρήστες επιζητούν μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη χρήση ενός συστήματος εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών. Θέλουν επίσης να σπαταλούν όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο και ενέργεια. Στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον, οι εταιρείες απαιτούν τη μέγιστη αξιοποίηση αυτών των συστημάτων. Ο Océ PlotWave 350 είναι σχεδιασμένος ώστε να επιτυγχάνει διαθεσιμότητα πρακτικά 100%.»

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.intersys.gr/default.asp?pid=27&ct=729&itm=6270&la=1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης