Η εταιρεία Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Océ στον τομέα Business Imaging & Professional Print για την ελληνική αγορά, διαθέτει το νέο Océ PlotWave 500, έναν μονόχρωμο εκτυπωτή, σαρωτή και αντιγραφικό, μεγάλου φορμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Océ PlotWave 500 γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των εκτυπωτών παραγωγής χαμηλού όγκου Océ PlotWave 340 και 360 και της μεγαλύτερης παραγωγικής ικανότητας του Océ PlotWave 750.

Η βασική αγορά που απευθύνεται ο νέος εκτυπωτής είναι η αγορά CAD. Επιτυγχάνει εκτυπώσεις ανάλυσης 600×1200 dpi με ταχύτητα 10 σελίδων A1 ανά λεπτό και διαθέτει την ίδια οθόνη χειρισμού αφής Océ ClearConnect, όπως και τα άλλα μοντέλα της σειράς, με βελτιωμένη μονάδα επεξεργασίας. Έχει χωρητικότητα τεσσάρων ρολών εκτύπωσης και επιτρέποντας αδιάλειπτη παραγωγή 730 m2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στην τεχνολογία Océ Radiant Fusing, ο Océ PlotWave 500 προσφέρει άμεση λειτουργία, με την πρώτη εκτύπωση να παράγεται σε μόνο 30 δευτερόλεπτα από την κατάσταση αναμονής, συγκριτικά με τα 4 λεπτά που χρειάζονται άλλα συστήματα, παλαιότερης τεχνολογίας. Ταυτόχρονα, ο PlotWave 500 διαθέτει την πιστοποίηση Energy Star 2.0 και έχει σχεδιαστεί για εμπορική χρήση, διαθέτοντας στιβαρή κι ανθεκτική κατασκευή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης