Αναδεικνύοντας ταλαντούχους φωτογράφους, το Olympus Global Open Photo Contest στο http://gopc.olympus-imaging.com/ ανοίγει από τις 8:00 π.μ. ώρα Ελλάδος την Τρίτη 25 Αυγούστου και δέχεται εγγραφές μέχρι τις 5:00 π.μ. την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.

Οι εγγραφές γίνονται κάτω από πέντε θεματικές κατηγορίες: Life (“Birth”), Future (“Places to Preserve”), People (“Smiles”), and Technical (“Macro” and “Art”). Θα πρέπει να είναι σε μορφή JPEG με μάξιμουμ μέγεθος 15MB ανά αρχείο. Μέχρι και 5 καταχωρήσεις ανά θέμα μπορούν να καταχωρηθούν αλλά οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αλλάζουν την περιγραφή της κάθε καταχώρησης όποτε θέλουν εφόσον επιθυμούν, να κατεβάζουν κάποιες καταχωρήσεις τους ή να προσθέτουν νέες μέχρι το τέλος της διορίας. Τα αρχεία εικόνων μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μηχανή ή τηλέφωνο από οποιοδήποτε κατασκευαστή. Καταχωρήσεις που έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία γίνονται και αυτές δεκτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κριτές θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα μέσα στο site το Φεβρουάριο του 2016. Το Μεγάλο Βραβείο (ένας νικητής θα λάβει το τελευταίο μοντέλο της Olympus PEN, καθώς και ένα εκατομμύριο yen (7.400€) θα επιλεγεί από όλες τις καταχωρήσεις σε όλα τα θέματα. 14 ακόμα βραβεία θα μοιραστούν σε κάθε θέμα (1ος, 2ος, 3ος κάθε θέματος και ένα Bonus Price θα λάβουν Olympus cameras, και 10 Honorable Mentions που θα λάβουν ο καθένας από ένα Moleskine Custom Edition notebook). Η συνολική αξία όλων των βραβείων είναι περίπου 30.000€.

Θα υπάρξει επίσης κλήρωση για όλους τους θεατές. Κάθε εγγεγραμμένος στο site που βλέπει τις καταχωρήσεις (είτε συμμετέχει με δικιές του είτε όχι) έχει τη δυνατότητα να κερδίσει είτε την τελευταία Olympus PEN μηχανή, είτε ένα από τα 300 Moleskine Custom Edition hardcover notebooks.

Πλήρεις πληροφορίες για τους όρους εγγραφής, τις θεματικές ενότητες του διαγωνισμού και τα μέλη της κριτικής επιτροπής μπορείτε να δείτε στο http://gopc.olympus-imaging.com/ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης