Ο δεύτερος γύρος του διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο, που διοργανώνεται από το CU και το Bios Ρομάντσο, παίρνει παράταση μέχρι τις 4/5/2014. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν νέοι 18-28 ετών με δημιουργική δραστηριότητα και να διεκδικήσουν 4 θέσεις στην καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα του Bios Ρομάντσο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκφραστούν ελεύθερα με φαντασία και ευρηματικότητα και χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο το κινητό τους, να δημιουργήσουν ένα βίντεο, στο οποίο θα παρουσιάζουν τη δραστηριότητά τους και τους λόγους που θα ήθελαν να κερδίσουν μία θέση στη θερμοκοιτίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαγωνισμός CU Restart Up@Ρομάντσο είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης δημιουργικών ατόμων και ομάδων στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους δημιουργούς, μέσα από το δικό τους επαγγελματικό Restart να εκφραστούν ελεύθερα και να κάνουν τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες πράξη. Ήδη οι νικητές του πρώτου γύρου του διαγωνισμού έχουν εγκατασταθεί στα γραφεία της θερμοκοιτίδας. Δείτε το βίντεο που μοιράζονται την εμπειρία της συμμετοχής στο διαγωνισμό και της επαγγελματικής τους εγκατάστασης στο Ρομάντσο http://goo.gl/jWfx2A

Περισσότερες πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης