Το νέο Samsung Galaxy Tab A με λεπτό σχεδιασμό και οθόνη 9,7’’ θα το βρεις στα Public από 9€ το μήνα και έως 36 άτοκες δόσεις μόνο με 324€!

Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες τιμές; Μήπως ψάχνεις για tablet; Υπάρχει ένα μέρος που θα βρεις ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί! Αναζήτησε το στα Public «το σωστό μέρος στη σωστή τιμή». Το Samsung Galaxy Tab A θα το βρεις στα Public από 9€ το μήνα και έως 36 άτοκες δόσεις μόνο με 324€!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μεγάλη οθόνη 9,7 ιντσών και αναλογία 4:3, το νέο tablet της Samsung είναι ιδανικό για διάβασμα βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων, καθώς και για πλοήγηση στο internet αλλά και για να απολαμβάνεις με άνεση τα αγαπημένα σου βίντεο. Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 1.5 GB μνήμης RAM για εξαιρετικές επιδόσεις, το Samsung Galaxy Tab A θα μετατρέψει την καθημερινή σου εργασία και ψυχαγωγία σε μία απολαυστική εμπειρία.

Επιπλέον με ενσωματωμένες κάμερες 5 και 2 Megapixel και λειτουργία αυτόματης εστίασης για να βγάζεις μοναδικές selfies, το νέο tablet της Samsung θα σε συνοδεύσει παντού χάρη στον κομψό και λεπτό σχεδιασμό του αφού έχει πάχος μόλις 7,5 χιλιοστά και βάρος που δεν ξεπερνά τα 450 γραμμάρια! Θα το βρεις στα Public σε λευκό ή μαύρο χρώμα από 9€ το μήνα και έως 36 άτοκες δόσεις μόνο με 324€!!

Και μην ξεχνάς ότι στα Public μπορείς να βρεις το απόλυτο Service Pack προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου για να μην ανησυχείς για τίποτα αφού μέσα από τη γκάμα υπηρεσιών Safety Net απολαμβάνεις επέκταση εγγύησης. Επιπλέον, στα Public θα βρεις υπηρεσίες Authorized Service σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα. Βρες τον δικό σου εξειδικευμένο τεχνικό σε ένα κατάστημα Public δίπλα σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

«Public, το σωστό μέρος για το νέο σου tablet»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης