Αναμφισβήτητα, η απόλυτη ποιότητα εικόνας που προσφέρεται από τις σύγχρονες τηλεοράσεις, ιδιαίτερα για απόλαυση Blu-ray ταινιών, λέγεται «Full High Definition» ή αλλιώς Υψηλή Ευκρίνεια. Εντούτοις, η εξέλιξη της τεχνολογίας δεν σταματά ποτέ, καθώς ήδη βρισκόμαστε στα περίπου δέκα χρόνια ύπαρξης της Υψηλής Ευκρίνειας: σιγά-σιγά εμφανίζεται το νέο «στάνταρντ» της Υπερ-Υψηλής Ευκρίνειας, κατά το αγγλικότερο «Ultra High Definition». Το νέο στάνταρντ επίσης αναφέρεται και ως «4Κ», υποδηλώνοντας την τετραπλάσια ανάλυση που προσφέρει σε σχέση με την υφιστάμενη Full HD, καθώς είναι 3840×2160 γραμμές (έτσι, «4Κ» εστί ανάλυση κοντά στις 4.000 γραμμές). Η Sony, φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το νέο κύμα τεχνολογικής εξέλιξης στις τηλεοράσεις. Το εκπληκτικό νέο μοντέλο BRAVIA S90 4K Ultra HD, δίνει άλλη πνοή στην οικιακή ψυχαγωγία.

Η S90, που διατίθεται σε 65 και 75 ίντσες, αποκαλύπτει μια λεπτή οθόνη με απαλό περίγραμμα για εντυπωσιακά ρεαλιστική εικόνα με τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες από αυτή που προσφέρει η ανάλυση Full HD. Η καμπύλη της οθόνης είναι υπολογισμένη με ακρίβεια, κάνοντας τη θέαση πιο άνετη για όλους εντός του χώρου. Παράλληλα, οι προηγμένες τεχνολογίες εικόνας της Sony ζωντανεύουν την αγαπημένη σας ψυχαγωγία με εξαιρετική καθαρότητα, φωτεινότητα και χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαντασμαγορική εικόνα, καμπυλωτή τελειότητα

Η τεχνολογία TRILUMINOS Display, εκφράζει το συναίσθημα που αποτυπώνεται σε κάθε σκηνή με πλούσιες αποχρώσεις στα κόκκινα, πράσινα και μπλε χρώματα, τα οποία αποτελούν την «βάση» για εκατομμύρια διαφορετικές συνθέσεις. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία X-tended Dynamic Range αυξάνει την αντίθεση για εκπληκτικά έντονα χρώματα και βαθιά μαύρα, ενώ χάρη στην τεχνολογία 4K X-Reality PRO, η οποία αναβαθμίζει τις συνηθισμένες τηλεοπτικές μεταδόσεις και τις ταινίες Blu-ray, οι Full HD τηλεοπτικές αναμεταδόσεις και οι ταινίες Blu-ray, «ανεβάζουν» τέσσερις φορές πάνω την ανάλυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συναρπαστικός πολυκάναλος ήχος

Το σύστημα ηχείων Multi-angle Live Speaker 4,2 καναλιών χρησιμοποιεί ξεχωριστές μονάδες οδήγησης, οι οποίες κατευθύνουν με ακρίβεια αριστερά και δεξιά, μπροστά και περιφερικά κανάλια μέσα στο χώρο, σε προσεκτικά ελεγχόμενες γωνίες. Η λειτουργία διακριτής επεξεργασίας «ClearAudio+» διατηρεί όλες τις μεμονωμένες λεπτομέρειες των αρχικών πολυκάναλων μίξεων, για εκπληκτική καθαρότητα και σαφήνεια.
Ο συνδυασμός των παραπάνω, προσφέρει ένα ακουστικό πλαίσιο που βυθίζει τον θεατή, με ένα ολοκληρωτικό ηχητικό φάσμα.

Απολαύστε πλούσια, δυνατά μπάσα από διπλά woofer χαμηλής συχνότητας μέσα στην τηλεόραση. Επίσης, με το προαιρετικό ασύρματο subwoofer «SWF-BR100» σε λευκό χρώμα ή το «SW-BR100B» που διατίθεται για πρώτη φορά με κομψό μαύρο φινίρισμα, υπόσχεται ακόμα πιο «βαθιά» ηχητική εμπειρία, με ισχυρά μπάσα που θα σας συγκλονίσουν.

Τέλος, η Sony BRAVIA S90 υποστηρίζει τρισδιάστατη απεικόνιση (3D), παρέχοντας μάλιστα δύο ζευγάρια των ειδικών γυαλιών, που απαιτούνται για την 3D θέαση, στο πακέτο αγοράς.

Προδιαγραφές – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης