Η νέα σειρά Walkman WH φέρνει ό,τι καλύτερο διαθέτει η Sony σε ηχεία, ακουστικά και ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής, σε ένα καινοτόμο σχέδιο, χωρίς καλώδια. Πλέον η μουσική σάς συνοδεύει στο πάρκο, στους δρόμους, ή όταν πάτε για ποδήλατο με τους φίλους σας, πάντα με τον δικό σας τρόπο.

Η απουσία καλωδίων προσφέρει απεριόριστη ελευθερία. Δημιουργήστε τον δικό σας προσωπικό ήχο surround, με μια πινελιά από τα ενσωματωμένα ηχεία. Ή απλώς χαλαρώστε με τον καθαρό ήχο των υψηλής απόδοσης ακουστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Τα ακουστικά σας έχουν δύναμη

Τα νέα Walkman NWZ-WH505 και NWZ-WH303 δεν θα επιτρέψουν ούτε σε μια νότα να χαθεί από τα ψηφιακά αρχεία μουσικής, χάρη στα ισχυρά drivers των ακουστικών τους. Αλλάξτε λειτουργίες ήχου για δυναμικά, βελτιωμένα μπάσα, ή καθαρά, παρατεταμένα φωνητικά από τη μεσαία προς υψηλή κλίμακα – οτιδήποτε ταιριάζει με το στιλ της μουσικής που σας αρέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Παίξτε δυνατά τη μουσική σας

Όταν θέλετε να αλλάξετε τον ρυθμό ή όταν είστε έξω και θέλετε να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας, απλώς κρεμάστε το 3 σε 1 Walkman γύρω από τον λαιμό σας και ενεργοποιήστε τα ηχεία surround με ένα άγγιγμα. Ζήστε την πραγματικά καθηλωτική εμπειρία δυνατής ακρόασης που δημιουργεί ο συνδυασμός των τεχνολογιών της Sony, xLOUD και VPT για ηχεία. 

 
Ο έξυπνος τρόπος ακρόασης

Η αποθηκευτική δυνατότητα των νέων Walkman των 16GB του WH505 ξεπερνά τα 4.000 μουσικά αρχεία (τεσσάρων λεπτών και 128 Kbps έκαστο), ενώ η πλήρης φόρτιση αγγίζει σε διάρκεια λειτουργίας τις 20 ώρες. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε τα μοντέλα της σειράς WH, χρησιμοποιώντας τα ως άνετα ακουστικά, και χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο καλώδιο για να ακούσετε μουσική, ραδιόφωνο ή να κάνετε streaming στο Internet απευθείας από το smartphone ή το tablet σας.

Η σειρά WH φέρνει ένα νέο concept, για να απολαμβάνετε τη μουσική με τον τρόπο που θέλετε. Χάρη στα χρόνια εμπειρίας που έχει η Sony στον τομέα του ήχου και των ακουστικών, απολαμβάνετε ήχο ποιότητας στούντιο και άνετη ακρόαση, όπου κι αν πηγαίνετε.

Τεχνικές προδιαγραφές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης