To Surface Book είναι σχεδιασμένο από την ίδια ομάδα που έφτιαξε το Xbox και το Surface Pro 4. Είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο, αντί για αλουμίνιο ή πλαστικό. Διαθέτει οθόνη 13,5 ιντσών, 3.000×2.000 PixelSense display, 267ppi και διαθέτει οθόνη αφής και pen, όπως το Surface Pro 4.

O διαχωρισμός της οθόνης από το tablet γίνεται εύκολα, χάρη στον ειδικό σύνδεσμο που έχει σχεδιάσει η ομάδα της Microsoft.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To πληκτρολόγιο είναι το καλύτερο που μπορεί να συναντήσει κανείς σε αυτή την κατηγορία συσκευών, σύμφωνα με την Microsoft, και είναι ιδιαίτερα ήσυχο στη λειτουργία του.

Στο εσωτερικό του Surface Book υπάρχει κάποιος από τους επεξεργαστές 6η γενιάς της Intel Core και dedicated κάρτα γραφικών της Nvidia με 1GB GDDR5. Η RAM μπορεί να είναι έως 16GB. H μονάδα GPU είναι στο πληκτρολόγιο και έτσι τα ενσωματωμένα γραφικά χρησιμοποιούνται όταν η οθόνη χρησιμοποιείται μόνη της. Διαθέτει SSD 128GB, 256GB, 512GB ή 1TB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την παρουσίαση ειπώθηκε ότι το Surface Book είναι δύο φορές ισχυρότερο από το MacBook Pro και ότι είναι το ισχυρότερο laptop 13 ιντσών στον κόσμο.

H τιμή του Surface Book θα ξεκινά από $1499 και θα είναι διαθέσιμο πρώτα στην Αμερική από τις 26 Οκτωβρίου. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν αύριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης