Τίποτα δεν συγκρίνεται από την απολαυστική εμπειρία του κινηματογραφικού ηχητικού πλαισίου, που εγκλωβίζει την θεατή στα τεκταινόμενα επί της οθόνης. Η πιο κοντινή οικιακή προσέγγιση φυσικά είναι ένα σύστημα home cinema, όπου για να αποδώσει όμως αυτό για το οποίο αποκτήθηκε, η ένταση του ήχου δεν θα πρέπει να είναι χαμηλή, με αποτέλεσμα η ακουστική εμπειρία να μην περιορίζεται αποκλειστικά σε εσάς, αλλά και στους γείτονες (εκτός και αν έχετε κάνει μεγάλη οικονομική επένδυση, για έναν πλήρως ηχο-μονωμένο περιβάλλον). Για όλους τους υπόλοιπους που δεν διαθέτουν το απαραίτητο πια βαλάντιο για την παραπάνω ηχητική επένδυση, η Sony ανακοίνωσε τα πρώτα ασύρματα ακουστικά που αποδίδουν 9.1 κανάλια ήχου! Ο λόγος για τα «MDR-HW700DS» τα οποία προσφέρουν εκρηκτικό ήχο surround.

Χάρη στην τεχνολογία των νέων ασύρματων και 9.1 καναλιών ήχου ακουστικών, ο χρήστης θα «βιώνει» επιπλέον βάθος στο ακουστικό πλαίσιο, μέσω μιας σειράς ηχητικών εφέ, που επιτρέπουν την βελτίωση της ποιότητας ακρόασης των ταινιών, των παιχνιδιών, αλλά και των ειδήσεων και εκπομπών. Η νέα λειτουργία Cinema, η οποία δημιουργήθηκε με την εξειδικευμένη εμπειρία του βραβευμένου με Όσκαρ Tom McCarthy, Supervising Sound Editor της Sony Pictures Entertainment, αναπαράγει την αίσθηση της κινηματογραφικής αίθουσας. Λεπτομερής, μη συμπιεσμένος ήχος surround πολλαπλών καναλιών και συνάμα εξαιρετικής ποιότητας, πάντα μέσω ασύρματης μετάδοσης η οποία εξαλείφει το θόρυβο και τις παρεμβολές από άλλες συσκευές μέσα στο σπίτι, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα νέα ασύρματα ακουστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποκλειστική τεχνολογία «Virtual Phones Technology» (VPT) της Sony, αναπαράγει το φάσμα ήχου των πολυκάναλων ηχείων, ώστε να δημιουργήσει έναν ακουστικό χώρο με ραφιναρισμένο και αυθεντικό ήχο surround. Εκτός από το ηχείο surround 5,1 καναλιών, τα νέα ακουστικά διαθέτουν πίσω ηχεία surround (2 κανάλια) και ηχεία front-high (2 κανάλια) για συνολικό ήχο surround 9.1 καναλιών, ο οποίος αποδίδει μια ρεαλιστική και εκφραστική ακουστική εμπειρία, που περιβάλλει τον χρήστη με κατευθύνσεις τριών διαστάσεων.

Νέο «DSP»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύνδεση HDMI υποστηρίζει ποιότητα ήχου χωρίς υποβάθμιση, από μη συμπιεσμένη μετάδοση. Η σύνδεση διπλής μπάντας 2,4GHz και 5GHz επιτρέπει την ομαλή ασύρματη μετάδοση, προσφέροντας ελευθερία κινήσεων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ήχου.

Οι διαθέσιμες βελτιωμένες λειτουργίες εφέ Cinema, Game και Voice, παρέχουν εντελώς νέες και συγκλονιστικές δυνατότητες απόλαυσης μιας ρεαλιστικής εμπειρίας ψυχαγωγίας. Η λειτουργία Cinema προσφέρει αυθεντικό κινηματογραφικό ήχο και εικονικό ήχο «arena», βάσει της ανάλυσης των αναγνωρισμένων σταδίων μίξης ήχου, που ακολουθούνται στην παραγωγή μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών. Η ειδική λειτουργία Game, η οποία δημιουργήθηκε για τους απανταχού gamer, αναπαράγει ένα ακριβές ηχητικό πεδίο, που αναπτύχθηκε χάρη στην εμπειρία των μηχανικών ήχου της Sony Computer Entertainment, συνδυάζοντας τον πολυεπίπεδο ήχο των παιχνιδιών με καθαρό voice audio, για να σας προσφέρει μεγαλύτερη ένταση. Με αυτήν τη λειτουργία, το gaming παίρνει άλλες διαστάσεις και ζωντανεύει μέσα από την παραμετροποίηση ήχου και την εξισορροπημένη απόδοση των δεξιών και αριστερών καναλιών. Τέλος, η λειτουργία εφέ Voice βελτιώνει την καθαρότητα του λόγου, κάνοντας την παρακολούθηση των τηλεοπτικών εκπομπών πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Τα MDR-HW700DS δεν είναι απλά αισθητικά όμορφα, αλλά και απολαυστικά για τα αυτιά σας, αφού κατασκευάστηκαν για να προσφέρουν άνεση όση ώρα κι αν τα φοράτε, χάρη στα πολυτελή μαξιλαράκια αυτιών, που διαθέτουν και απαλύνουν την πίεση. Οι μονάδες οδήγησης των 50 χιλιοστών, παρέχουν βαθιά μπάσα και εντυπωσιακή ισχύ ήχου. Η μπαταρία διαρκεί μέχρι 12 ώρες ενώ επαναφορτίζεται σε σύντομο χρόνο. Τα νέα ασύρματα ακουστικά έχουν μια μοναδική συμβατότητα με την, επίσης νέα για τις τηλεοράσεις, τεχνολογία ανάλυσης «4K» (3840×2160 γραμμές – τετραπλάσια από την τωρινή Full HD 1080p).


Η νέα σειρά ασύρματων ακουστικών οικιακής ψυχαγωγίας της Sony διαθέτει ποικιλία επιλογών: τα MDR-HW300K με την ψηφιακή ασύρματη μετάδοση χωρίς συμπίεση, αλλά και τα MDR-RF811RK που είναι ασύρματα ακουστικά για αρχαρίους με διάρκεια ζωής της μπαταρίας 28 ωρών.
Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sony με τις ονομασίες MDR-HW700DS, MDR-HW300K και MDR-RF811RK, είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Προδιαγραφές – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης