Μετά την… κατακραυγή σε κοινωνικά δίκτυα, η Microsoft αποφάσισε τελικά να μη «σκοτώσει» το πρόγραμμα ζωγραφικής Paint. 

Το εν λόγω πρόγραμμα έγινε ιδιαίτερα αγαπητό εξαιτίας της απλότητάς του και «φιλοξενείται» στα Windows της Microsoft από το 1985. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγο καιρό, ενημέρωση της εταιρείας ανέφερε ότι το Paint θα αφαιρείτο ή θα σταματούσε να υπάρχει υποστήριξη για αυτό. 

Τελικώς, όμως, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το αγαπημένο πρόγραμμα ζωγραφικής δεν θα καταργηθεί. Παρότι δεν θα υπάρχει  στα Windows 10 από προεπιλογή, ωστόσο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Windows Store.

Ο διάδοχός του, το Paint 3D, θα διατίθεται ενσωματωμένο στο πακέτο των Windows 10. Από τις 24 Ιουλίου, οπότε και ανακοινώθηκε η «κηδεία» του προγράμματος, υπήρξε πληθώρα σχολίων από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι δήλωναν δυσαρεστημένοι με την κίνηση αυτή της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα πράγμα που μάθαμε είναι ότι έπειτα από 32 χρόνια το MS Paint έχει πολλούς οπαδούς» αναφέρει η εταιρεία σε ανάρτησή της. «Είναι εκπληκτικό να διαπιστώνουμε ότι υπάρχει τόση πολλή αγάπη για την παλιά, καλή μας εφαρμογή» προσθέτει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης