Το διαδίκτυο αποτελεί τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πολιτών. Η έλευση των smartphones και των tablets έκανε πανεύκολη την είσοδο στον μαγικό κόσμο του κυβερνοχώρου. Αρκεί μόνο ένα κλικ για την πρόσβαση σε μια πλούσια πηγή πληροφοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Αμφίπολη» ήταν η λέξη-κλειδί που εμφανίστηκε τις περισσότερες φορές στη μηχανή αναζήτησης της Google για το 2014H Google δημοσίευσε τη λίστα των 10 ταχύτερα αυξανόμενων αναζητήσεων των Ελλήνων στη μηχανή της, όπως προκύπτει από την ταξινόμηση όλων των σχετικών κριτηρίων στη συγκεκριμένη εφαρμογή για την πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Στην κορυφή της λίστας για την Ελλάδα βρέθηκε η Αμφίπολη.

Αμφίπολη

Εκλογές 2014

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Nerit

Eurovision 2014

πού ψηφίζω

Βάσεις 2014

mundial 2014

ypes

iphone 6

αποτελέσματα εκλογών


Το Top 10 των αναζητήσεων παγκοσμίως

Το CNN έδωσε στη δημοσιότητα το Top 10 των αναζητήσεων παγκοσμίως μέσω της μηχανής της Google για το 2014.

Μετρώντας αντίστροφα

Σότσι
Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες που διοργανώθηκαν τον Φεβρουάριο στο τουριστικό θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας Σότσι συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου.

Frozen
Η ταινία της Disney «Frozen» (Ψυχρά και ανάποδα) κυκλοφόρησε το 2013 στις κινηματογραφικές αίθουσες και εξασφάλισε το δικό της μερίδιο στις προτιμήσεις των χρηστών της Google.

ISIS
Η έξαρση βίας στη Συρία και στο Ιράκ, και η ταχύτατη άνοδος του Ισλαμικού Χαλιφάτου οδήγησαν τη λέξη ISIS να βρεθεί στην 8η θέση της σχετικής λίστας.

Conchita Wurst
Η νικήτρια της Eurovision στην Κοπεγχάγη προκάλεσε τεράστιο «θόρυβο» με την εμφάνισή της.

 
Flappy Bird
Στην 6η θέση βρέθηκε το «Flappy Bird», μια εφαρμογή παιχνιδιού για smartphones.

Ice Bucket Challenge
Η συγκεκριμένη πρακτική ξεκίνησε για φιλανθρωπικό σκοπό, ωστόσο σύντομα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τους τόνους νερού που πήγαιναν χαμένοι την ώρα που εκατ. άνθρωποι στον πλανήτη δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό.


Malaysia Airlines MH370

Το μυστήριο με την εξαφάνιση της πτήσης των Μαλαισιανών Αερογραμμών στις 8 Μαρτίου παραμένει. Τα σενάρια συνεχίζουν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Έμπολα
Ο θανατηφόρος ιός που στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους στη Δυτική Αφρική και προκάλεσε πανικό στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ βρέθηκε στην 3η θέση.

Μουντιάλ
Ολόκληρος ο πλανήτης κινήθηκε για πάνω από έναν μήνα στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία.

Ρόμπιν Γουίλιαμς
Ο θάνατος του δημοφιλούς ηθοποιού προκάλεσε σοκ σε εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης