Το Facebook -το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο- και το Instagram -η δωρεάν εφαρμογή κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο- «έπεσαν» σήμερα το πρωί για μία ώρα και, όπως ανακοίνωσε αργότερα η εταιρεία, γι αυτό ευθύνεται ένα εσωτερικό σφάλμα στο διαδικτυακό λογισμικό της.

Η προσωρινή διακοπή της πρόσβασης στο Facebook φαίνεται ότι μεταδόθηκε και σε άλλα δίκτυα καθώς προκάλεσε προσωρινά προβλήματα και σε άλλες δημοφιλείς ιστοσελίδες, σύμφωνα με καταγγελίες χρηστών του Διαδικτύου και της κινητής τηλεφωνίας απ΄όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, μία ομάδα χάκερ που συνδέεται και με άλλες πρόσφατες κυβερνοεπιθέσεις επιχείρησε να αναλάβει την ευθύνη για το πρόβλημα, αλλά σε ανακοίνωσή του το Facebook διαψεύδει τα περί ευθύνης τρίτων.

Χρήστες στις ΗΠΑ και σε πολλές χώρες της Ασίας και της Ευρώπης ανέφεραν ότι δεν είχαν πρόσβαση στο Facebook, στο Instagram και στις αντίστοιχες εφαρμογές για κινητό περίπου από τις 08:00 ώρα Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα χάκερ Lizard Squad ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε Facebook και Instagram, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015, 09:29

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης