Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν για iphone

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν για ipad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr μ’ ένα κλικ έρχεται στο κινητό σας τηλέφωνο και το προσωπικό σας tablet…

Μέσω του iphone ή του ipad μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας από τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική εφημερίδα, κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, έγκυρα και έγκαιρα.

Για όσους προτιμούν να σερφάρουν στη «Ζούγκλα», χωρίς τη χρήση υπολογιστή, ακόμη και αν βρίσκονται εκτός σπιτιού ή εργασίας, δημιουργήσαμε το νέο και ανανεωμένο application, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσω του applestore.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεπορτάζ, θέματα επικαιρότητας, video, πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αθλητικά, gossip και live εκπομπές από τη Zouglatv στην… παλάμη σας!

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να περιηγηθείτε σε όλες τις κατηγορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, να κάνετε «share» τα άρθρα και να συμμετέχετε φυσικά με το δικό σας ρεπορτάζ πατώντας την ειδική κατηγορία για «καταγγελίες», οι οποίες θα δημοσιεύονται στο zougla.gr

Η πρώτη σελίδα περιλαμβάνει τα κύρια άρθρα της εφημερίδας, τα οποία περνούν από την οθόνη σας, είτε χειροκίνητα, είτε αυτόματα.

Ακολουθούν οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, ενώ πατώντας το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω αριστερά στην οθόνη, σας δίνεται η δυνατότητα να επισκεφτείτε όλες τις κατηγορίες του zougla.gr.

Πολυ εύκολα διαβάζετε τις τελευταίες ειδήσεις από κάθε κατηγορία…

Από νωρίς το πρωί διαβάζετε τα πρωτοσέλιδα των καθημερινών εφημερίδων…

Η δύναμη του ρεπορτάζ είναι στα χέρια σας. Φωτογραφίες, video και καταγγελίες έχουν την πρώτη θέση στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Οι δικές καταγγελίες, τα δικά σας θέματα… Απλά πατήστε το εικονίδιο (φωτογραφική μηχανή) που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης.



Με την υπογραφή της Ζούγκλας…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης