Η έκθεση Web World Expo είναι η μοναδική εκδήλωση στην Ελλάδα για το internet που έχει σκοπό την απ’ ευθείας γνωριμία του ιδιώτη ή του επιχειρηματία με τις επιχειρήσεις που είναι κορυφαίες στον κλάδο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Η έκθεση είναι μια διοργάνωση που δίνει την δυνατότητα στο ευρύ κοινό να γνωριστεί και συζητήσει με τις επιχειρήσεις και να βρει την λύση που αναζητά για την παρουσία του στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η WebWorldExpo θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας στο Ζάππειο Μέγαρο για τέταρτη
φορά στις 11 & 12 Οκτωβρίου 2014.

Το συνέδριο της έκθεσης χωρισμένο σε δυο σκέλη έχει στόχο να ενημερώσει το εύρη κοινό
για θέματα παρουσίας και προβολής στο internet αλλά και να εμβαθύνει σε τεχνικά θέματα
και νέες τάσεις του διαδικτύου για τους ειδήμονες.

Ο διοργανωτής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Vertical Communications είναι μια πολυμετοχική εταιρεία που ιδρύθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων. Μέσα στα πέντε χρόνια λειτουργίας της έχει αναλάβει μερικά ή αποκλειστικά τη διοργάνωση σημαντικών εκθέσεων όπως: Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου, Έκθεση Ιδέες και Λύσεις για το Σπίτι, Marketing Expo, Executive Cars, WebWorld expo, e-shops expo, FiberOptics expo, InfraPedia, Ecofestival ενώ εδώ και πέντε χρόνια με την θυγατρική της Premier Events διοργανώνει την μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας της χώρας την DTE (digital technology expo) www.dte.gr και την έκθεση επαγγελματικού ήχου & εικόνας ISS.

Επίσης, έχει εξ’ ολοκλήρου σχεδιάσει και διοργανώσει πολλές θεματικές εκθέσεις στον πολυχώρο του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.

Περισσότερα www.webworldexpo.gr

Επιμέλεια: Όλγα Φωτιάδου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης