Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το 1ο Digital Expo στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το GameSpace.gr σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College, υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρης Κρέτσος, καθώς και ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επισκέπτες του Digital Expo είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αγαπημένους YouTubers, να παρακολουθήσουν ακαδημαϊκά σεμινάρια και παρουσιάσεις από Game Developers.



Επίσης είχαν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε 21 τουρνουά, σε υπολογιστές από την Battlenet GAMING STATIONS, κονσόλες Playstation 4 και Nintendo Switch, καθώς και στα booths των Game Developers. Πραγματοποιήθηκαν ακόμα τουρνουά σε Card Games, καθώς και διαγωνισμοί Cosplay και Fan Art.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, γνώρισαν νέες τεχνολογίες μέσω εκθέσεων από κορυφαίες εταιρείες, μπόρεσαν να πάρουν μια γεύση από δημιουργίες ανεξάρτητων Game Developers, καθώς και να έρθουν σε επαφή με κονσόλες και υπολογιστές άνω των δέκα ετών από την Amigahellas.





σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης