Το Humble Bundle συχνά δίνει την ευκαιρία να αγοράσουμε παιχνίδια για PC (και όχι μόνο) από 1 δολάριο/1 ευρώ! Πρόκειται για «προσφορές» που γίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συχνά περιλαμβάνουν top AAA τίτλους, όπως και τώρα.  Αυτή την φορά, στο Humble Bundle, τη σκυτάλη παίρνει η σειρά της Ubisoft, Assassin’s Creed. Mε μόλις 1 ευρώ οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορούν να κατεβάσουν 4 τίτλους από το γνωστό franchise. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά το Humble Assassin’s Creed Bundle:

Πληρώνοντας 1 ευρώ θα έχετε στην κατοχή σας τα Assassin’s Creed Chronicles: India, Assassin’s Creed Chronicles: China, Assassin’s Creed Chronicles: Russia και Assassin’s Creed.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληρώνοντας από 7,09€ και πάνω θα λάβετε τα παραπάνω games μαζί τα Assassin’s Creed Liberation HD, Assassin’s Creed II Deluxe Edition και Assassin’s Creed III (+Tyranny of King Washington: The Infamy DLC) .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληρώνοντας από 14,44€ και πάνω θα λάβετε όλα τα παραπάνω συν τα Assassin’s Creed Unity και Assassin’s Creed: Brotherhood.

Μπορείτε να βρείτε την προσφορά ΕΔΩ. 

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης