Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
Σύμφωνα με πληροφορίες του site TAKLIN.gr, στη Μάνη πραγματοποιούνται γυρίσματα για το παιχνίδι Assassin’s Creed Odyssey. Ο σκοπός των γυρισμάτων δεν είναι ξεκάθαρος, καθώς δεν μιλάμε για διαδικασία motion capture ή κάτι τέτοιο, αλλά ηθοποιούς, που φορούν στολές και παίζουν σε περιβάλλον που θα μπορούσε άνετα να είναι από το εν λόγω παιχνίδι και θυμίζει αρχαίο ελληνικό χωριό. Σύμφωνα, με το taklin.gr, στα γυρίσματα συμμετέχει ο Καλαματιανός personal trainer Άκης Κατσιρέας, ανάμεσα σε άλλους Έλληνες ηθοποιούς.
Η Ubisoft προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει κάτι για αυτό, αλλά πιθανώς μιλάμε για παραγωγή live-action κάποιου trailer με σκοπό την προώθηση του παιχνιδιού ή κάποιο άλλο project για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα. Μέχρι να μάθουμε, δείτε τις φωτογραφίες από το σετ, που έχει στηθεί στην Καρδαμύλη και σε άλλες περιοχές, της Λακωνικής και Μεσσηνιακής Μάνης, όπως Βάθεια και Τραχήλα.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται κατά την περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου και ο ήρωας είναι ο νεαρός Σπαρτιάτης, Αλέξιος, ο οποίος πετάχτηκε από τον Ταΰγετο, αλλά επέζησε κι έγινε μισθοφόρος. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν είτε εκείνον, είτε την Κασσάνδρα. Και οι δύο είναι απόγονοι του Λεωνίδα κι ως εκ τούτου έχουν για όπλο το δόρυ του.

Το Assassin’s Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC στις 5 Οκτωβρίου.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης