Μέσα από μία δημοσίευση στο Reddit, εμφανίστηκε μια φωτογραφία που φαίνεται πως προέρχεται από το νέο Assassin’s Creed. Μέσα από αυτή βλέπουμε τον πρωταγωνιστή πάνω σε μια βάρκα λίγο έξω από μια πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το παιχνίδι θα ονομάζεται Assassin’s Creed Origins και είναι πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς από τα προηγούμενα, με δύο μάλιστα πρωταγωνιστές: έναν άνδρα και μία γυναίκα. Η δομή του θα είναι ακόμα λιγότερο γραμμική με ένα σύστημα ανάπτυξης του χαρακτήρα που δε θα στηρίζεται στην ιστορία. Μια πηγή το σύγκρινε μάλιστα με το Skyrim της Bethesda.

Οι εσωτερικές εντυπώσεις ως τώρα λένε ότι είναι πολύ θετικές. Το παιχνίδι θα δίνει στον παίκτη πολύ μεγαλύτερη ελευθερία, με μεγαλύτερη έμφαση στην εξερεύνηση απ’ ότι σε προηγούμενους τίτλους. Μια άλλη πηγή έχει αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο Assassin’s Creed έως τώρα και ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και πολλά χρόνια.

Οι πιο… ενδιαφέρουσες πληροφορίες λένε ότι το Origins δεν θα έχει μόνο την Αρχαία Αίγυπτο, αλλά οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν και ακόμα μεγαλύτερη έκταση, πιθανόν και την Ελλάδα! Οι φήμες λένε ότι τα πλοία θα επιστρέψουν μαζί με τις ναυμαχίες και ο παίκτης θα μπορεί να ταξιδέψει σε όλη τη Μεσόγειο. Η νέα φωτογραφία που διέρρευσε έχει κατέβει πλέον από το Reddit, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως είναι πράγματι από το καινούργιο Assassin’s Creed. Περιμένουμε περισσότερα σύντομα, καθώς το παιχνίδι αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση E3 σε περίπου έναν μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης