Ευχάριστα νέα για όλους του fans του Destiny της Bungie. Απ’ ότι φαίνεται, φανερώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Destiny 2, μέσω μιας αφίσας που βρέθηκε σε ένα ιταλικό website “Lega Network” μέσω του GameStop Italy, ενώ η φωτογραφία εμφανίστηκε και στο Imgur.

Πηγές του Eurogamer αναφέρουν ότι η αφίσα είναι γνήσια. Στην εικόνα εμφανίζονται τρεις Guardians χωρίς κράνη, ενώ ο ένας απο αυτούς πιθανότατα να είναι Warlock class με μια shotgun SUROS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από την αφίσα είναι καταρχήν η ημερομηνία κυκλοφορίας του Destiny 2, που φαίνεται να είναι η 8η Σεπτεμβρίου 2017, ενώ παράλληλα αναφέρεται ότι πρόσβαση στην Beta θα έχουν πρώτα οι χρήστες PS4, όπως ακριβώς περιμέναμε, βάσει της συμφωνίας της Activision με τη Sony, που θέλει τη δεύτερη να έχει πρώτα τα DLC και την πρόσβαση σε Beta των παιχνιδιών της πρώτης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το Destiny ξεκίνησε ως το μεγάλο project της Bungie, αφού η εταιρεία αποχώρησε από την “αγκαλιά” της Microsoft, έχοντας ήδη παραδώσει τη θρυλική σειρά Halo. Αποφάσισαν να μεταφέρουν τα First Person Shooter στοιχεία σε ένα MMO περιβάλλον, δημιουργώντας περιεχόμενο για έναν τίτλο που προβλεπόταν να έχει δεκαετή υποστήριξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2014 και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κατακτώντας τον τίτλο του πιο επιτυχημένου λανσαρίσματος νέου franchise κέρδη 500 εκ. δολαρίων την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας! Παρόλα αυτά, οι κριτικές για το παιχνίδι δεν ακολουθούσαν τις πωλήσεις, καθώς κατά την κυκλοφορία υπήρχαν πολλά προβλήματα.

Ευτυχώς, η εταιρεία έπειτα από μερικά expansions βελτίωσε τον τίτλο ραγδαία, προσθέτοντας στοιχεία που διηγούνταν μια πολύ καλύτερη ιστορία, ενώ έφτασαν να αλλάξουν μέχρι και τον ηθοποιό (Peter Dinklage), που είχε παραδώσει μια πολύ “άψυχη” performance με τον Nolan North για να βελτιώσουν τη συνολική ποιότητα του τίτλου. Έπειτα από 4 expansions, ήρθε η ώρα για το πραγματικό sequel…

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης