Την ημέρα του Black Friday, αυτά που έχουν την τιμητική τους είναι τα ηλεκτρονικά είδη. Φέτος για πρώτη φορά στις ΗΠΑ οι αγορές μέσω mobile συσκευών ξεπέρασαν το 1.2 δισ. δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ οι online αγορές έφτασαν τα 3 δισ. δολάρια.

«Παραδοσιακά» οι gaming κονσόλες τραβούν το ενδιαφέρον των χρηστών μιας και οι προσφορές είναι εξίσου καλές. Η Sony λέγεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο του Black Friday κατάφερε να πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια PlayStation 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια μένει ακόμη να επιβεβαιώσει τον αριθμό, ο οποίος έρχεται από τον Sunny Sanghera, Ubisoft UK event specialist. Αναφέρεται ότι η προσφορά του Watch Dogs 2 έπαιξε σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις. Φυσικά ήταν αναμενόμενο η Sony να κάνει περισσότερες πωλήσεις το Σαββατοκύριακο του Black Friday απ ότι συνήθως, μιας και υπήρχαν σημαντικές προσφορές.

Η κονσόλα της Sony τα έχει πάει συνολικά καλύτερα συγκριτικά με το Xbox One από τότε που κυκλοφόρησαν το 2013. Πρόσφατα η Sony επιβεβαίωσε ότι έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατ. PlayStation 4. Όμως στις ΗΠΑ, το Xbox One έχει καταφέρει να ξεπεράσει το PS4 σε πωλήσεις για 4 συνεχόμενους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως τα πήγαν οι κονσόλες στη διάρκεια του Black Friday, ενώ και μέσα στις γιορτές περιμένουμε να γίνουν σημαντικές πωλήσεις.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης