Το ποδοσφαιρικό simulation της Konami κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη συμπεριλαμβάνοντας μόνο τις 4 μεγάλες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος (Super League) και αφήνοντας… στον πάγο τα όνειρα της εγχώριας κοινότητας για licensed περιεχόμενο.

Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα του φετινού Pro Evolution Soccer είναι η έλλειψη επίσημων αδειών για την χρήση εμφανίσεων και εμβλημάτων, ομάδων και διοργανώσεων. Είναι ένα πρόβλημα που ταλάνιζε το franchise ανέκαθεν και η λύση του δόθηκε από τους developers με την δυνατότητα εισαγωγής “option files”, αρχείων παραμετροποίησης δηλαδή, που σε συνδυασμό με τις απαραίτητες εικόνες, αντικαθιστούν το generic περιεχόμενο με custom.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραπάνω λειτουργία, ωστόσο, αφορά κυρίως του κατόχους PlayStation 4, αφού η Microsoft απαγορεύει την χρήση περιεχομένου από τρίτους και ως εκ τούτου οι παίκτες του Xbox δεν δύνανται να την εκμεταλλευτούν. Δυο μέλη της κοινότητας του γνωστού μας wehellas.gr, αποφάσισαν να βγάλουν ένα δικό τους patch, στο οποίο περιλαμβάνεται το Ελληνικό πρωτάθλημα και ότι έχει να κάνει με αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το patch των Atem και KonSpyro είναι διαθέσιμο για κατέβασμα ΔΩΡΕΑΝ μέσα από το site του wehellas.gr και συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης. Αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • Διοργάνωση της Super League, του Κυπέλλου Ελλάδος και του Σούπερ Καπ Ανανεωμένα roster – συμπεριλαμβάνονται ακόμα και οι τελευταίες μεταγραφές
  • Ρεαλιστικά στατιστικά των παικτώ
  • Δημιουργία ενός προς ενός των προσώπων ΚΑΘΕ παίκτη πλησιάζοντας στο μέγιστο το ρεαλιστικό
  • Εμφανίσεις όλων των ομάδων σε υψηλή ποιότητα
  • Σήματα ομάδων σε HD
  • Ονόματα και φωτογραφίες γηπέδων σε HD
  • Φωτογραφίες στους προπονητές των ομάδων
Πηγή: VG24.gr

Διαβάστε επίσης:


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης