H Sony Interactive Entertainment εχθές μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και νέα περιφερειακά για το PlayStation 4, όπως το νέο DUALSHOCK 4, μια νέα PlayStation Camera, καθώς και νέο stand σχεδιασμένο ειδικά για το νέο PS4 slim και το PlayStation 4 Pro. Όλα θα γίνουν διαθέσιμα, ξεκινώντας από τις 15 Σεπτέμβρη 2016. Επίσης κατά τη γιορτινή περίοδο θα παρουσιαστεί και το νέο Platinum Wireless Headset.

Νέο Wireless Controller for PlayStation 4

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο DUALSHOCK 4 επιτρέπει στο φως της light bar να περάσει στο touch pad, ώστε να είναι ευκολότερο ο παίκτης να παίρνει πληροφορίες όπως ποιον παίκτη ελέγχει και την κατάσταση υγείας στο παιχνίδι.

Νέα PlayStation Camera

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα PlayStation Camera επανασχεδιάστηκε αλλά κληρονομεί όλα τα χαρακτηριστικά του τωρινού μοντέλου όπως η υποστήριξη PlayStation VR σε μια νέα κυλινδρική μορφή. Θα περιλαμβάνει και τη βάση της ώστε να ρυθμίζει ο χρήστης την τοποθέτησή της καθώς και τη γωνία της.

Vertical Stand

Το νέο vertical stand σχεδιάστηκε για τα νέα PS4 slim και PS4 Pro. Σε συμφωνία με το σχεδιασμό των δύο κονσολών έχει φτιαχτεί από υλικό ώστε να θυμίζει τη σκιά των συστημάτων όταν αυτά στέκονται κάθετα. Θα είναι ταυτόχρονα συμβατό και με τις δύο νέες κονσόλες.

Platinum Wireless Headset

Το Platinum Wireless Headset είναι το νέο high-end gaming headset με νέο σχεδιασμό και υλικά για πιο άνετο gaming με ήχο enhanced highly positional 7.1 virtual surround. Επιλεγμένα παιχνίδια στο PS4 υποστηρίζουν 3D audio επιτρέποντας στο headset να προσομοιώσει τον ήχο από όλες τις κατευθύνσεις ακόμη και πάνω ή κάτω από τον παίκτη. Το headset περιλαμβάνει κρυμμένο μικρόφωνο με noise-cancelling για καθαρότερη επικοινωνία και θα είναι συμβατό με το PS VR και κινητά μέσω του συμπεριλαμβανομένου 3.5mm καλωδίου.

Πηγή: http://community.eu.playstation.com/
Επίσημο Ελληνικό PlayStation Forum

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης