Του Παύλου Κρούστη

Ακόμα μια αναμενόμενη παρουσίαση από την Sony, αυτή τη φορά στο Παρίσι, στην Paris Games Week, όπου η εταιρεία φαίνεται να δίνει όλο και περισσότερο βάση κάθε χρόνο. Φέτος, είδαμε μια αποδυναμωμένη παρουσίαση στην E3, που δεν είχε να δείξει πολλούς νέους τίτλους, όμως όπως ανέφεραν “αυτό ήταν μόνο η μισή ιστορία”, καθώς η άλλη μισή θα ήταν η σημερινή παρουσίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είχαν άδικο, καθώς η σημερινή συνέντευξη Τύπου όχι μόνο συμπλήρωσε, αλλά μας ενθουσίασε κιόλας, αφού είδαμε πράγματα που δεν περιμέναμε. Η Sony τείνει να δίνει βάση τα τελευταία χρόνια στην “δική της” παρουσίαση, την PlayStation Experience, που γίνεται τον Δεκέμβριο και γι’ αυτόν τον λόγο δεν είχαμε μεγάλες απαιτήσεις από τη σημερινή press conference. Διαψευστήκαμε.

Όχι μόνο είδαμε νέα παιχνίδια για το PlayStation VR, του οποίου η παρουσία κρίνεται επιτυχημένη και η μαμά-Sony φαίνεται να συνεχίζει με πλήρη υποστήριξη (κάτι σπάνιο για τα δεδομένα των περιφερειακών), αλλά ανάμεσα σε εντυπωσιακά trailers μάθαμε για νέες κυκλοφορίες, είδαμε πάνω σε τι δουλεύει επιτέλους η Sucker Punch (η εταιρεία που μας έχει δώσει τη σειρά inFamous), αλλά και εκπλαγήκαμε από την αναπάντεχη παρουσία του The Last of Us Part II. Έτσι λοιπόν, αναμένουμε μια ακόμα πιο καυτή PlayStation Experience σε έναν μήνα και κάτι…

The Last of Us Part II
Ημ/νία Κυκλοφορίας: Άγνωστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

God of War
Ημ/νία κυκλοφορίας: Αρχές 2018

Marvel’s Spider-Man
Ημ/νία Κυκλοφορίας: 2018

Ghost of Tsushima (Το νέο παιχνίδι της Sucker Punch)
Ημ/νία Κυκλοφορίας: Άγνωστη

Detroit: Become Human
Ημ/νία Κυκλοφορίας: 2018

Shadow of the Colossus
Ημ/νία Κυκλοφορίας: Φεβρουάριος 2018

Παρουσιάστηκαν πολλά trailers ακόμα, τα οποία μπορείτε να δείτε μαζί με όλη την παρουσίαση, αν πατήσετε εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης