Η χθεσινή ανακοίνωση της 2K Sports επί ελληνικού εδάφους ήταν εξαιρετικά σημαντική για τη χώρα μας τόσο σε αθλητικό επίπεδο, όσο και για την εγχώρια gaming βιομηχανία.

Ο σουπερστάρ του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, επιλέχθηκε να κοσμεί το εξώφυλλο του μεγαλύτερου τίτλου μπάσκετ που κυκλοφορεί. Η σειρά NBA 2K μετρά πλέον 20 έτη και για πρώτη φορά επιλέχθηκε όχι μόνο μη-Αμερικανός αθλητής για το εξώφυλλο, αλλά Έλληνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H σειρά NBA 2K της 2K Sports κυκλοφορεί σε δεκάδες αγορές σε όλον τον κόσμο, με τις πωλήσεις του κάθε τίτλου της σειράς να μετρούν πολλά εκατομμύρια κάθε χρόνο.

Το εξώφυλλο, σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, είναι το πιο όμορφο ως τώρα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι γύρω από τον αθλητή βλέπουμε διάφορες ατάκες που τον καθορίζουν, όπως “Greek Freak”, Σεπόλια, Αθήνα, τα ονόματα των ανθρώπων της οικογενείας του και επίσης η Ελληνική σημαία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To παραπάνω trailer που είναι αφιερωμένο στον Έλληνα παίκτη του NBA, αφηγείται η ίδια η μητέρα του, ενώ το σλόγκαν είναι “They Will Know Your Name” (Θα Γνωρίζουν το Όνομά Σου).

Μεγάλη σημασία είχε όμως και το γεγονός ότι οι άνθρωποι της 2K Sports αποφάσισαν να διοργανώσουν το event της παρουσίασης του εξωφύλλου στην Αθήνα σε συνεργασία με την ελληνική αντιπροσωπεία, CD Media. Για πρώτη φορά στη χώρα μας διοργανώνεται κάτι τέτοιο, με δημοσιογράφους από το εξωτερικό και κάλυψη με live streaming που είδαν εκατοντάδες χιλιάδες θεατές σε όλον τον κόσμο. 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης