Η Telltale Games είναι γνωστή για τα επεισοδιακά παιχνίδια, που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια, τα οποία βασίζονται σε πολύ γνωστές άδειες από σειρές της τηλεόρασης, κόμικ, αλλά και άλλα video games. Η εταιρεία έχει κάνει μερικές εξαιρετικές επιλογές, καθώς έχει χρησιμοποιήσει άδειες των Game of Thrones, Borderlands, Minecraft, Back to the Future και άλλων, με ναυαρχίδα τα παιχνίδια The Walking Dead. Σε κάθε παιχνίδι της, χρησιμοποιεί στοιχεία του γνωστού σύμπαντος, που χρησιμοποιεί, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και συνήθως δικούς της χαρακτήρες και σενάρια με μεγάλη επιτυχία.



Η σειρά The Walking Dead είναι αυτή που έκανε την εταιρεία διάσημη, καθώς πλέον περιμένουμε την τρίτη σεζόν, που θα κυκλοφορήσει μες στο Φθινόπωρο. Η Telltale όμως μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. Μία από τις σειρές που ετοιμάζει θα βασίζεται στο σύμπαν της Marvel, ενώ πριν λίγες μέρες μάθαμε περισσότερες πληροφορίες για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές, η οποία χρησιμοποιεί τις άδειες του Batman.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Στo Batman: The Telltale Series θα αναλάβετε το ρόλο του Bruce Wayne, αλλά και του Σκοτεινού Ιππότη, με το βάρος να δίνεται εξίσου και στους δύο, ενώ σε πολλά σημεία θα δίνεται η επιλογή στον παίκτη να διαλέξει όποιον θέλει, αναλόγως του σεναρίου και της τακτικής που θέλει να ακολουθήσει. Στο παιχνίδι θα υπάρχουν σημεία, όπου θα αναλάβετε να ερευνήσετε, ενώ θα δείτε και action sequences, τα οποία θα εμφανιστούν ως Quick Time Events. Η συγκεκριμένη ιστορία του Batman έχει τις βάσεις της στα κόμικ, αλλά αποτελεί πρωτότυπη ιστορία της Telltale.



Το παιχνίδι θα αποτελείται -κλασικά- από πέντε επεισόδια, με το πρώτο από αυτά να κυκλοφορεί μέσα στον Αύγουστο για PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Android και iOS προς €4,99, ενώ ολόκληρη η σεζόν (και τα πέντε επεισόδια) θα κυκλοφορήσουν σε retail (δισκάκι στα φυσικά καταστήματα) στις 16 Σεπτεμβρίου προς €29,99. Στο δισκάκι θα συμπεριλαμβάνεται μόνο το πρώτο επεισόδιο, αλλά θα δίνεται μαζί με το Season Pass, ώστε όταν κυκλοφορήσουν τα επόμενα επεισόδια, να γίνονται αμέσως διαθέσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Επιμέλεια:
Κρούστης Παύλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης