O πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στο νέο Call of Duty: Infinite Warfare της Infinity Ward. Ο οδηγός της Mercedes ανακοίνωσε την εμφάνισή του στο Twitter, αλλά δεν ανέφερε επ’ ακριβώς το ρόλο του στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία του στο Twitter, πιθανόν να είναι πιλότος (το οποίο έχει σχέση με τη βασική του ιδιότητα) ή κάποιος μηχανικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μεγάλωσα με Super Mario, όταν τα γραφικά ήταν ήδη ξεπερασμένα”, ανέφερε ο Hamilton σε μια συνέντευξη στο Motorsport. “Είναι τρελό όταν συνειδητοποιείς πού έχουμε φτάσει».

Δείτε περισσότερα παιχνίδια για PlayStation 4, Xbox One και PC ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το λάτρεψα», ανέφερε συζητώντας την ανάμειξή του στο παιχνίδι. «Ήταν εκπληκτική εμπειρία. Με τιμά απίστευτα το ότι είμαι μέρος του παιχνιδιού. Είμαι εδώ και χρόνια οπαδός της σειράς.», πρόσθεσε.

Ο Hamilton συμπληρώνει την ομάδα των υπόλοιπων διασήμων στο cast του Infinite Warfare. Ήδη έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή του πρωταθλητή UFC, Conor McGregor, αλλά και του Kit Harrington, που υποδύεται τον Jon Snow στη σειρά του HBO, Game of Thrones.

Το Call of Duty: Infinite Warfare κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το παιχνίδι (δωρεάν για τους χρήστες PS4 και με pre-order για τους χρήστες Xbox One) από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 24.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης