Είναι παιχνιδοχρονιά των 2 τροχών από ότι φαίνεται το 2018, μιας και στις τάξεις των gamers έχουν αρχίσει ήδη οι αναβαθμίσεις σε υπολογιστές και κονσόλες ώστε να υποδεχθούν δύο τίτλους οι οποίοι έλειπαν αισθητά. Αφενός το παιχνίδι για το Dakar που ήδη είδαμε εδώ, αφετέρου το πολύαναμενόμενο παιχνίδι για το TT.

Βέβαια πριν από αρκετά χρόνια -το μακρινό 2006 για την ακρίβεια-  υπήρχε για το Playstation 2 το Tourist Trophy, ένα videogame ορόσημο για τους μοτοσυκλετιστές, με εξαιρετικά για την εποχή γραφικά, που όμως με το γνωστό αγώνα στη Νήσο του Μαν έμοιαζε μόνο στα ..αρχικά. Σε αντίστοιχο ύφος πλέον με εκείνο το αλλοτινού καιρού ΤΤ υπάρχουν τα Ride και Ride 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας μετά από αυτή τη μικρή ιστορική αναδρομή πάμε στο φετινό ΤΤ. Μια πλήρης ψηφιακή αναπαράσταση όλης της διαδρομής με τις 264 στροφές του βουνού Snaefel είναι εκεί. Και για να μην πάμε απευθείας στην πιο απαιτητική δραστηριότητα του παιχνιδιού, υπάρχουν και άλλες 9 μη υπαρκτές πίστες ώστε να πάμε ..προπονημένοι. Ακόμα, οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 23 αναβάτες και 40 επίσημες μοτοσυκλέτες, ενώ ο ανταγωνισμός μπορεί να πάρει φωτιά και απέναντ σε φίλους ή και άγνωστους αναβάτες ανά τον κόσμο χάρη στην Online λειτουργία, που επιτρέπει ..κόντρες έως και 8 αναβατών/παικτών τη φορά.  Φυσικά δε λείπει και το αναμενόμενο Carrer Mode, όπου μια λαμπρή καριέρα περιμένει να ξεδιπλωθεί από χειριστήρια σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, ας δούμε και το περιβάλλον του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί, με τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο να μας περιγράφει το βαθμό της λεπτομέρειας. Ο λόγος για τον John McGuinness, τον άνθρωπο που έχει κερδίσει 23(!) φορές τον θρυλικό αυτό αγώνα και αν μη τι άλλο ξέρει απ’έξω και την παραμικρή λεπτομέρεια της διαδρομής! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης