Το Thimbleweed Park αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια του 2017, καθώς έρχεται από τα χέρια των Ron Gilbert και Gary Winnick, δύο βετεράνων στο είδος των point and click adventures που μας έδωσαν απίστευτους τίτλους, όπως την σειρά Monkey Island και Maniac Mansion.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To VideoGames24 εντόπισε στο παιχνίδι, ανάμεσα σε πολλά άλλα easter eggs και ένα… ελληνικών ριζών με αναφορά στον Κώστα Τσάκωνα! Easter eggs ονομάζονται τα κρυφά αστεία, αναφορές και λοιπά στοιχεία που υπάρχουν κρυφά (ή έστω όχι τόσο φανερά) μέσα σε κάποιο παιχνίδι. Απ’ ότι φαίνεται, ο δημιουργός του παιχνιδιού το έχει γεμίσει με τέτοια, ενώ η εμφάνιση του Κώστα Τσάκωνα και της «Μεγάλης Απόφραξης» σίγουρα μας ξάφνιασε!

Συγκεκριμένα, αν πάτε στον τηλεφωνικό κατάλογο του παιχνιδιού και πατήσετε στην καρτέλα “K” μέσα στα ονόματα που θα βρείτε το «Kostas Tsakonas» με αριθμό τηλεφώνου 2404. Μόλις πληκτρολογήσετε τον αριθμό στο τηλέφωνο, αμέσως θα ξεκινήσει ο τηλεφωνητής να λέει: «Καλέσατε την υδραυλική υπηρεσία της Μεγάλης Απόφραξης. Ειδικευόμαστε στις εμφράξεις και δεν υπάρχει σωλήνας που δεν μπορούμε να ξεβουλώσουμε. Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας και ο κ. Τσάκωνας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατόν.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης