Ουκ ολίγα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το τι σκοπεύει να κάνει η Microsoft στο κομμάτι των smartphones. Την ώρα που το ποσοστό που έχει το Windows Phone στην αγορά είναι σχεδόν ανύπαρκτο και δεν έχουμε δει νέα μοντέλα, πολλοί θεωρούν ότι η Microsoft εγκαταλείπει την αγορά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο MarketPlace, ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, δήλωσε πως η Microsoft θα επιστρέψει στα smartphones. Ωστόσο αναφέρει ότι δεν θα είναι κινητά όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει σήμερα. Υπόσχεται συσκευές που θα αλλάξουν τα δεδομένα, όπως έκανε η σειρά Surface.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Nadella εξηγεί πως η Microsoft βρίσκεται ακόμη στην αγορά των smartphones με τα iOS και Android apps της, ενώ συνεργάζεται και με τρίτους κατασκευαστές όπως η HP. Όσον αφορά στο hardware, o Nadella κάνει ξεκάθαρο ότι η Microsoft ψάχνει για κάτι νέο.

Ο CEO αναφέρθκε στο Surface λέγοντας ότι αυτό που έχουν κάνει με τη σειρά είναι ένα καλό παράδειγμα. Κανένας πριν από τη Microsoft δεν είχε σκεφτεί τις συσκευές 2-in-1 και η ίδια δημιούργησε μια πολύ πετυχημένη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν οι φήμες για το λεγόμενο Surface Phone, αλλά δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα κυκλοφορήσει.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης