Μετά τη διάθεση του νέου OnePlus 3T και τη διακοπή των πωλήσεων του OnePlus 3 που ακολούθησε, ορισμένοι χρήστες άρχιζαν να εκφράζουν τις έντονες ανησυχίες τους σχετικά με την υποστήριξη της συσκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώθηκε πρόσφατα ότι το OnePlus 3 θα λαμβάνει τις ίδιες ενημερώσεις και για το ίδιο χρονικό διάστημα με το OnePlus 3T. Συγκεκριμένα, το OnePlus 3, αν και κυκλοφόρησε έξι μήνες πριν από το διάδοχό του, θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις μέχρι η νεότερη συσκευή να ολοκληρώσει τον προβλεπόμενο κύκλο υποστήριξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, η OnePlus δεν είναι από εκείνες τις εταιρείες, οι οποίες εγγυώνται για πόσο χρονικό διάστημα η συσκευή που αγόρασε ένας χρήστης θα συνεχίζει να λαμβάνει νεότερες εκδόσεις του Android, επομένως είναι δύσκολο να πούμε, σε αυτό το σημείο, ποια θα είναι και η τελευταία έκδοση για τις συσκευές αυτές. Ακόμη και αν γνωρίζαμε, προκύπτει το εύλογο ερώτημα αν θα μπορέσει να τη διαθέσει εγκαίρως.

Για την OnePlus, όπως επισημαίνουν οι «κακές γλώσσες», το λογισμικό είναι το πιο αδύναμο σημείο της εταιρείας, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει συχνά στη διάθεσή του στους χρήστες. Το OnePlus 3T κυκλοφορεί σε δύο χρωματικές επιλογές (“Gunmetal” και “Soft Gold”), ενώ κοστίζει €439. όσον αφορά την έκδοση των 64GB, και €479 για την έκδοση των 128GB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: DigitalLife.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης