Διέρρευσαν τα πρώτα renders που μας δείχνουν το πιθανό design της επόμενης ναυαρχίδας της Huawei. To Huawei Mate 10 όπως όλα δείχνουν, θα είναι ένα bezel-less phablet με οθόνη 6.1 ιντσών ανάλυσης Quad HD.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το bezel-less design είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό από τον ίδιο τον CEO της Huawei. Τα 3D renders στο παραπάνω video λέγεται ότι βασίζονται σε πραγματικά σχέδια της συσκευής (αλλά αυτό δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο). Βλέπουμε στην πλάτη διπλή Lecia κάμερα με LED flash και OIS (optical image stabilization).

Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί κάτω από την κάμερα, μιας και από την μπροστινή πλευρά απουσιάζει το κεντρικό κουμπί και όπως φαίνεται η Huawei δεν κατάφερε να τον ενσωματώσει στην οθόνη. Υπάρχει θύρα USB Type-C, δυο ηχεία και λογικά θα δούμε και 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Huawei Mate 10 φημολογείται ότι θα φέρει επεξεργαστή Kirin 970, μνήμη RAM 6GB, χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης, μπαταρία 4000+mAh με γρήγορη φόρτιση και Android 7.0 Nougat.

Η τιμή του έχει ακουστεί στα 1000 δολάρια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι επιβεβαιωμένη η πληροφορία.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης