H HMD Global έχει λανσάρει μια καμπάνια εδώ και μερικές ημέρες για τα νέα τηλέφωνα Nokia, που όχι μόνο καταφέρνει να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, αλλά πετυχαίνει διάνα και επικεντρώνεται στη διαχρονική αξιοπιστία των συσκευών της εταιρείας, μέσα από ποικιλία καταστάσεων που ζουν δυο φίλοι εδώ και τρεις δεκαετίες.

Το μήνυμα της Nokia αναδεικνύεται υπέροχα μέσα από την παραπάνω διαφήμιση, η οποία περνά κοινωνικά μηνύματα στο φόντο μιας σχέσης φιλίας που κρατά στον χρόνο, όπως κρατούν και τα τηλέφωνα της Nokia. Όπως μπορείτε να βασιστείτε στον κολλητό σας να σας ξεμπλέξει από μια δύσκολη κατάσταση, έτσι μπορείτε να βασιστείτε στην αξιοπιστία των συσκευών της εταιρείας για να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τηλέφωνα, όπως το θρυλικό 3310 ακόμα και σήμερα διατηρούν αυτήν τη φήμη, ενώ τα νέα smartphones με τo Pure Android λειτουργικό και την ανθεκτικότητά τους είναι και πάλι στη διάθεση του χρήστη, ώστε να αντεπεξέλθουν στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Η διαφήμιση κυλά αναδεικνύοντας τις δυνατότητες των Nokia 7 Plus και του νέου Nokia 6. Επικεντρώνεται σε δυο αχώριστους φίλους, που συναντιούνται στο σχολείο. Ο ένας παίζει φιδάκι (το κλασικό “Snake” στο Nokia 3310), ενώ δέχεται bullying από κάποιους συμμαθητές του και ο φίλος του έρχεται να τον βοηθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο μεγαλώνουν, ο ένας είναι δίπλα στον άλλον, βοηθώντας με τη βλάβη του αυτοκινήτου μες στο χιόνι, αλλά και με τη γέννα της γυναίκας του ενός εκ των δύο. Όσο είναι μικρότεροι, τους βλέπουμε να χρησιμοποιούν το Nokia 3310, ενώ σε μεγαλύτερη ηλικία χρησιμοποιούν το Nokia 7.

Όπως και με έναν παλιόφιλο, έτσι ακριβώς μπορείτε να βασιστείτε και σε ένα τηλέφωνο Nokia. Αρκεί να δείτε στην παρακάτω διαφήμιση για το τι είναι ικανό το νέο Nokia 8 Sirocco.

Με ένα εξαιρετικό ξεκίνημα εκ νέου μέσα στο 2017, η Nokia επανέρχεται το 2018 με ένα line-up που συναρπάζει. Πρωταγωνιστές τα νέα Nokia 6, Nokia 7 Plus, αλλά και το μοναδικό Nokia 8 Sirocco, που αναμένεται. Παράλληλα η νοσταλγία χτυπά και πάλι κόκκινο αφού περιμένουμε ακόμα μια επανέκδοση, όπως αυτή του 3310. Αυτήν τη φορά, έχουμε το θρυλικό 8110 σε 4G έκδοση.

Nokia 7 Plus: Ένα smartphone που μπορείτε να εμπιστεύεστε

Φτιαγμένο για δημιουργούς, το Nokia 7 Plus διαθέτει την οθόνη, τη δύναμη, τον σχεδιασμό και τις λειτουργίες για να προσφέρει ένα εκπληκτικό περιεχόμενο. Το Nokia 7 Plus καταγράφει τις στιγμές μας σε φωτογραφίες που είναι σαν αληθινές με τη χρήση καινοτόμου οπτικού hardware και ειδικών αλγόριθμων απεικόνισης! Με το ανανεωμένο σύστημα Dual-Sight ο χρήστης μπορεί να εκμεταλλευτεί ταυτόχρονα και την εμπρόσθια και τις πίσω κάμερες και να τραβήξει απίθανες Bothie φωτογραφίες. Οι διπλοί πίσω αισθητήρες με οπτικά ZEISS συνδυάζουν μια εξαιρετικά ευαίσθητη βασική κάμερα 12MP ευρείας γωνίας για τέλεια απόδοση τόσο σε συνθήκες χαμηλού όσο και σε εξαιρετικά δυνατού φωτισμού και μια δευτερεύουσα κάμερα 13MP που προσφέρει 2x οπτικό ζουμ όταν θέλετε να «βρεθείτε» πιο κοντά.

Για να μπορείτε να καταγράφετε και να απολαμβάνετε περισσότερο περιεχόμενο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το Nokia 7 Plus υποστηρίζεται από τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon ™ 660. Έχει βελτιστοποιηθεί και ενσωματωθεί για μέγιστη απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ακόμη και όταν αναμεταδίδετε τα #Bothie βίντεο σας απευθείας στο Facebook ή στο YouTube. Βελτιστοποιημένη για να παίρνει το μέγιστο σε απόδοση ισχυρή μπαταρία των 3800 mAh, το Nokia 7 Plus προσφέρει εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας 2 ημερών.

Η όμορφα καμπυλωμένη πίσω επιφάνειά του και οι λεπτές άκρες προσφέρουν μια εμπειρία μεγάλης οθόνης σε ένα προσεγμένο συνολικά πακέτο. Η ζωηρή οθόνη 6 ιντσών 18:9 Full HD+ κάνει το Nokia 7 Plus ιδανικό για διαδικτυακή περιήγηση, ατελείωτη χρήση στα social media, παιχνίδια και ψυχαγωγία, με προβολή περισσότερου περιεχόμενου στο ίδιο πλάτος που παρέχει μια παραδοσιακή συσκευή 5,5 ιντσών.

Διαθέσιμο σε δύο χρώματα που συνδυάζουν Μαύρο/Χάλκινο και Λευκό/Χάλκινο (αναμένεται), το Nokia 7 Plus κυκλοφορεί ήδη και πωλείται στα 449€.

Νέο Nokia 6: Το βραβευμένο κινητό έγινε ακόμα καλύτερο

Χάρη στην επιτυχία του προκάτοχού του, το νέο Nokia 6 προσφέρει ακόμα πιο ισχυρή απόδοση και εξαιρετικά νέα χαρακτηριστικά σε ένα πιο συμπαγές και ανθεκτικό «σώμα». Ταχύτερο περισσότερο από 60% από τον βραβευμένο προκάτοχό του, με ενσωματωμένη τη δυνατότητα Dual-Sight, φακούς ZEISS, γρήγορη φόρτιση USB-C, πιο συμπαγή αναλογία οθόνης-σώματος, μοναδικό ήχο Nokia και «καθαρό», ασφαλές και ενημερωμένο Android Oreo ™.

Το νέο Nokia 6 πηγαίνει την ακρίβεια της επεξεργασίας του πρωτοτύπου μοντέλου στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας ένα ενιαίο «σώμα» κατασκευασμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου σειράς 6000, που πέρασε μια 11ωρη διαδικασία ανοδίωσης και στίλβωσης. Και συνδυάζοντας μια σμιλεμένη οθόνη 2.5D, ανθεκτική στη φθορά καθώς διαθέτει Corning® Gorilla® Glass, το συμπαγές και εκλεπτυσμένο «σώμα» του νέου Nokia 6 έχει σχεδιαστεί για να διατηρείται πάντα όμορφο.

Οι μηχανικοί της HMD Global έχουν ενσωματώσει στη συσκευή τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon ™ 630 για γρήγορη και ομαλή απόδοση, επιτυγχάνοντας παράλληλα μια εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο/χάλκινο, λευκό/σιδερένιο με 3GB RAM / 32GB ROM. Το νέο Nokia 6 κυκλοφορεί ήδη και πωλείται στα 289€.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης