Από πέρυσι περιμέναμε μια ανακοίνωση της Apple για το entry-level τηλέφωνό της, iPhone SE 2. Δεν ακούστηκε όμως τίποτα. Επόμενες αναφορές έκαναν λόγο για 3 μοντέλα iPhone μέσα στο 2018: ένα μοντέλο με LCD οθόνη στις 6,1″ (iPhone 9), ένα μοντέλο με OLED panel στις 5,8″ (iPhone Xs) και ένα μοντέλο στις 6,5″ και πάλι με OLED οθόνη (iPhone Xs Plus).

Νέες πληροφορίες από την Κίνα λένε ότι η εταιρεία μπορεί να κυκλοφορήσει ακόμα ένα τηλέφωνο μες στη χρονιά, το iPhone SE 2 των 4,2″ (το SE είχε οθόνη 4″). Θα φορά τον επεξεργαστή A10 και αναμένεται με 2GB RAM και 32GB αποθ. χώρου, ενώ θα υπάρχει και επιλογή για 128GB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

iPhone SE

Το iPhone SE 2 δεν θα ενσωματώνει οθόνη από άκρη σε άκρη (όπως το iPhone X), ενώ θα διαθέτει και πλήκτρο Touch ID δεύτερης γενιάς (το iPhone SE είχε πρώτης γενιάς).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το iPhone SE 2 αναμένεται να παρουσιαστεί στην WWDC 2018, ενώ η Apple ανέφερε ότι το συνέδριο ενδεχομένως θα διεξαχθεί ανάμεσα από τις 4 και τις 8 Ιουνίου. Αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις για την έκθεση, αλλά και πληροφορίες για το νέο τηλέφωνο της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης