Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog.gr, η Meizu ετοιμάζεται να έρθει επίσημα και στην Ελλάδα. Ο κινέζος κατασκευαστής smartphone πατάει πόδι στην Ελλάδα με αποκλειστικό επίσημο αντιπρόσωπο. Οι ανακοινώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες με την έλευση των πρώτων μοντέλων Meizu smartphone τον προσεχή Οκτώβριο.

Αυτό σημαίνει ότι η τράπουλα στα χαμηλής και μεσοχαμηλής κατηγορίας τιμής μοντέλα αναμένεται να ανακατευτεί ξανά προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους Έλληνες λάτρεις των smartphones.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H κινέζικη εταιρεία που έχει τη βάση της στην Zhuhai στην Κίνα, ιδρύθηκε το 2003 και ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή smartphones, που προσφέρουν μια απλή και ιδιαίτερη εμπειρία κινητού για τους χρήστες που αποζητούν κάτι τέτοιο.

Η Meizu επεκτάθηκε στην αγορά των smartphones το 2008 και αποζητά την τελειότητα, εστιασμένη στην καινοτομία και στη φιλικότητα προς τον χρήστη. Η παρουσία της Meizu είναι παγκόσμια στο χώρο της κινητής και τα τηλέφωνά της χαρακτηρίζονται από την ελαφριά και άνετη αίσθηση, την premium ποιότητα ήχου, την κάμερα υψηλής ανάλυσης και την ευκολία χρήσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να δείτε μερικά από τα προϊόντα της Meizu παρακάτω:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης