Η Nokia ανακοίνωσε στο Twitter ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει αυτό που η ίδια αποκαλεί “ένα από τα πιο αναμενόμενα τηλέφωνα” σε ένα event που θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη. Παρά τη μυστηριώδη αυτή προσέγγιση, οι πιθανότητες λένε ότι θα δούμε τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το Nokia 9.

Εκτός κι αν η Nokia δεν παρεκτραπεί από τις τάσεις της εποχής, περιμένουμε το Nokia 9 να έρθει με Snapdragon 845, ενώ κάποιες φήμες θέλουν τη συσκευή να έρχεται με OLED οθόνη, το οποίο πιθανώς να ανεβάσει την τιμή του τηλεφώνου αρκετά από αυτά που έχουμε συνηθίσει ως τώρα από τη Nokia.

Ένα άλλο αναμενόμενο χαρακτηριστικό είναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, ένα χαρακτηριστικό που περιμέναμε φέτος να δούμε σε περισσότερες ναυαρχίδες (ακούει η Samsung;), αλλά δεν έχει εξελιχθεί σε νέο trend ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κομβικό σημείο για το νέο τηλέφωνο της Nokia θα είναι η κάμερα, η οποία θα πρέπει να είναι πραγματικά ιδιαίτερη αν θέλει να ξεχωρίσει ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Όπως και τα υπόλοιπα Nokia τηλέφωνα της HMD Global, το Nokia 9 θα τρέχει επίσης με pure Android, ενώ είναι πιθανό να το δούμε απευθείας με Android 9 Pie. Περισσότερα την Τρίτη, 21 Αυγούστου.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης