Στα μέσα Σεπτεμβρίου η Apple έκανε διαθέσιμη την τελευταία έκδοση του mobile OS της, το iOS 11. Μέσα σε περίπου μια εβδομάδα, το iOS 11 κατάφερε να φτάσει στο πάνω από 25% των συμβατών iPhones και iPads, όμως δεν έλειψαν τα προβλήματα.

Σύντομα η Apple έδωσε το iOS 11.0.1 για να διορθώσει κάποια μικρά προβλήματα, ενώ μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έρχεται και το iOS 11.0.2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το iOS 11.0.2 περιλαμβάνει επίσης bug fixes, αλλά το πιο σημαντικό είναι για τους κατόχους των iPhone 8 και iPhone 8 Plus, οι οποίοι ανέφεραν προβλήματα με έναν ανεπιθύμητο θόρυβο κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων. Η Apple είχε δηλώσει πως δεν είναι θέμα hardware και ότι ετοιμάζει το σχετικό update για την επίλυσή του.

Επίσης, το νέο minor update διορθώνει το πρόβλημα με κάποιες φωτογραφίες που δεν εμφανίζονταν στη βιβλιοθήκη και ένα ακόμη ζήτημα που αφορούσε στα συνημμένα αρχεία σε κρυπτογραφημένα email.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να κάνετε το update πατήστε Settings > General > Software Update και βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 50% μπαταρία.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης