Η παρουσίαση του Touch ID για τα iPhone αποτελεί μία από τις καλύτερες ιδέες της Apple τα τελευταία χρόνια, ενώ πολλοί κατασκευαστές ξεκίνησαν να κάνουν το ίδιο. Απ’ ότι φαίνεται όμως, ίσως το Touch ID αντικατασταθεί στο επόμενο iPhone, όπως αναφέρει ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναλυτής ισχυρίζεται ότι η Apple θα αφαιρέσει το Touch ID από το κάτω μέρος του iPhone και θα το αντικαταστήσει με κάτι που ονομάζεται “Function Area” (Λειτουργική Περιοχή). Δεν είναι ακόμα σαφές τι ακριβώς θα κάνει, αλλά πιθανώς να έχει παρόμοια λειτουργία με το Touch Bar των νέων MacBook Pros.

Όσον αφορά το τι θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Touch ID, ο Kuo ανέφερε ότι η βιομετρική ασφάλεια θα είναι και πάλι παρούσα, αλλά δεν είπε λεπτομέρειες γι’ αυτό. Πρωτύτερες φήμες αναφέρουν σαρωτή προσώπου ή ίριδας, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι απτό. Με τις παραπάνω αλλαγές, η περιοχή λειτουργίας του κινητού θα είναι περίπου 5,15″, ενώ όλη η επιφάνει θα είναι στις 5,8″.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Kuo επίσης αναφέρει ότι το iPhone 8 θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία χάρη στη νέα mainboard της συσκευής. O Kuo θεωρείται αρκετά αξιόπιστες σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες του, ενώ το νέο iPhone αναμένεται ριζικά εξελιγμένο. Περιμένουμε επίσημα νέα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης