O Γιώργος Καπουτζίδης είναι το πρόσωπο των smartphones Μeizu για το 2018, που το ελληνικό αγοραστικό κοινό τα γνώρισε και τα αγάπησε. Ο Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος & παρουσιαστής με έντονη προσωπικότητα και αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό ήταν η πρώτη επιλογή του πολυβραβευμένου κατασκευαστήsmartphones με παγκόσμια καταξίωση.

Η έλξη του Γιώργου με την Μeizu ήταν αμφίδρομη , ένας πετυχημένος συνδυασμός ενός πολυπράγμονος ανθρώπου με δυναμισμό, δημιουργικότητα, έντονη καθημερινότητα και λάτρη της τεχνολογίας που αναζητά συσκευές ικανές και ευέλικτες να ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας ζωής με έντονους ρυθμούς και απαιτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία του Γιώργου Καπουτζίδη με τα προϊόντα της Meizu, μιας εταιρείας που δημιουργήθηκε και μεγάλωσε με το όνειρο και το πάθος του να δημιουργεί καλύτερα τηλέφωνα για όλους θεωρείται η πιο επιτυχημένη από μεριάς κατασκευαστή.

Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η ανώτερη ποιότητα κατασκευής και οι τεχνολογικές καινοτομίες είναι πια διαθέσιμες και προσιτές σε όλο το φάσμα των χρηστών και ο Γιώργος είναι ο καταλληλότερος ambassador για να επικοινωνήσει την υπεροχή και ταυτόχρονα value for money smartphones Meizu. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μeizu ταξιδεύει μέσα από φακό του Γιώργου και τη σειρά Μ6 (M6, M6 Note, M6s) στο Instagram.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης