Με την D3400 είναι εξαιρετικά εύκολο να τραβάτε και να μοιράζεστε εικόνες ποιότητας DSLR. Η τεχνολογία SnapBridge¹ της Nikon διατηρεί τη φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σας μέσω Bluetooth®² προκειμένου οι φωτογραφίες να συγχρονίζονται κατά τη λήψη. Οι φωτογραφίες σας είναι ήδη στο κινητό σας, έτοιμες για να τις μοιραστείτε: χωρίς καμία ιδιαίτερη διαδικασία ή αναμονή.

Και δεν είναι καθόλου συνηθισμένες φωτογραφίες. Ο μεγάλος αισθητήρας 24,2 MP με φορμά DX, αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα στις λήψεις με χαμηλό φωτισμό και συνεργάζεται ιδανικά με το φακό NIKKOR για τη δημιουργία καλλιτεχνικού φαινομένου ομοιόμορφου θαμπού φόντου. Η Λειτουργία Οδηγού χρησιμοποιείται για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις φωτογραφικές σας ικανότητες, ενώ η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας εξασφαλίζει ότι η D3400 είναι πάντοτε έτοιμη να φωτίσει την τροφοδοσία σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ DSLR

Με την D3400 στα χέρια σας, μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε ποιοτικές εικόνες που εντυπωσιάζουν πάντα. Προχωρήστε πέρα από τις απλές φωτογραφίες και απολαύστε την ελευθερία να πραγματοποιείτε εξαιρετικές λήψεις σε χαμηλό φωτισμό ή να δημιουργείτε πορτραίτα με ομαλό θαμπό φόντο. Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε video, ο μεγάλος αισθητήρας 24,2 megapixel με φορμά DX συνεργάζεται με τον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας EXPEED 4 της Nikon και το φακό NIKKOR που διαθέτετε για να σας εξασφαλίσει αποτελέσματα με πλούσιες λεπτομέρειες. Το μεγάλο εύρος ευαισθησίας φωτός ISO 100 έως 25600 εξασφαλίζει ότι αποτυπώνετε καθαρά τα αποτελέσματα, ακόμη και κατά το σούρουπο ή σε μια συναυλία αλλά κι αν έχετε βγει για μια ρομαντική απογευματινή βόλτα. Συνδυάστε όλα αυτά με τη συνδεσιμότητα συνεχούς σύνδεσης της φωτογραφικής μηχανής και μπορείτε πλέον να τραβάτε φωτογραφίες που θα χαίρεστε να κοινοποιείτε. Άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ SNAPBRIDGE: ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ

Ομορφύνετε τις ροές κοινωνικών μέσων σας με εικόνες ποιότητας DSLR σε δευτερόλεπτα! Η επαναστατική λειτουργία SnapBridge της Nikon χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth® low energy (BLE)² με την οποία η D3400 διατηρεί μια σταθερή σύνδεση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με το smartphone ή το tablet σας. Η σύνδεση της φωτογραφικής μηχανή στην έξυπνη συσκευή σας γίνεται εύκολα. Αφού γίνει, η σύνδεση είναι μονίμως ενεργή. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να συγχρονίζει φωτογραφίες στην έξυπνη συσκευή σας καθώς τις τραβάτε, όπου και να βρίσκεστε, χωρίς να χρειάζεται να επανασυνδεθείτε κάθε φορά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα αδειάσει η μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής και μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την έξυπνη συσκευή σας χωρίς διακοπή.

Το SnapBridge λειτουργεί στο φόντο και μεταφέρει τις εικόνες σας. Ανοίξτε απλά την έξυπνη συσκευή σας και θα βρείτε τις φωτογραφίες σας εκεί. Γίνεται αυτόματα αλλαγή μεγέθους των φωτογραφιών που συγχρονίζονται με τη συσκευή κατά τη λήψη, έτσι ώστε να μπορείτε να τις προβάλετε με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς και να τις αναρτήσετε γρήγορα στα κοινωνικά μέσα σας. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί ακόμη και να συγχρονίζει λήψεις στην έξυπνη συσκευή σας ενώ είναι σε λειτουργία αδράνειας. Η απεικονιστική ισχύς της D3400 σάς επιτρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο που θα συναρπάσει τα άτομα που σας ακολουθούν. Με τη δυνατότητα SnapBridge μπορείτε να το μοιράζεστε ακριβώς τη στιγμή που θέλετε.

ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ DSLR ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ
Αρκετά μικρή για να την παίρνετε απλά μαζί σα και να φεύγετε, η ελαφριά D3400 είναι μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αξέχαστες φωτογραφίες και video υψηλής ανάλυσης. Έχετε τη δυνατότητα να τραβάτε για περισσότερο χρονικό διάστημα και να αποτυπώνετε έως 1.200 λήψεις με μία φόρτιση³ χάρη στο σχεδιασμό χαμηλής κατανάλωσης και την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας της φωτογραφικής μηχανής. Η μεγάλη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης 7,5 cm (3,0 in) σας επιτρέπει να συνθέτετε και να προβάλετε τις λήψεις σας καθώς και να εφαρμόζετε τα διάφορα εφέ με τέλεια καθαρότητα. Και όπου και να βρίσκεστε, η λειτουργία οδηγού της φωτογραφικής μηχανής είναι εκεί για να σας παρέχει βοήθεια βήμα-βήμα σε περίπτωση που τη χρειάζεστε. Είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα στις φωτογραφήσεις με DSLR, είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα, η Λειτουργία οδηγού είναι η ιδανική βοήθεια: είναι σαν να έχετε έναν ειδικό στο πλευρό σας καθώς αυτή η λειτουργία δείχνει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής για να αποτυπώσετε τέλειες φωτογραφίες και video.


ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ NIKON DSLR: ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

Μόνο με τις Nikon DSLR απολαμβάνετε την ταχύτητα, ακρίβεια και εργονομία που σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε λήψεις τόσο έξυπνα αλλά και εύκολα. Είτε πραγματοποιείτε κοντινές, είτε μακρινές λήψεις, το εξαιρετικά ευκρινές σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) κλειδώνει γρήγορα πάνω στο θέμα σας και το διατηρεί εστιασμένο. Τη στιγμή που αρχίζει η δράση, η D3400 έχει τη δυνατότητα λήψης με γρήγορες ταχύτητες 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps), αποτυπώνοντας πέντε όμορφες εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Οι θρυλικοί φακοί NIKKOR αποδίδουν σταθερά λήψεις με ολοζώντανα χρώματα και ευκρίνεια. Παράλληλα, η παγκόσμια γνωστή εργονομία της Nikon εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα βασικά χειριστήρια. Χάρη στο οπτικό σκόπευτρο της φωτογραφικής μηχανής, η σύνθεση των φωτογραφιών είναι πολύ πιο διασκεδαστική από ότι οι λήψεις με smartphone ή compact φωτογραφική μηχανή. Τότε πραγματικά απολαμβάνετε τη φωτογράφιση όπως πρέπει να είναι: πλησιάστε το μάτι σας στο σκόπευτρο για να δείτε καθαρά από το φακό. Το σκόπευτρο εμποδίζει το φως του ήλιου και τους περισπασμούς ώστε να εστιάζετε εύκολα στο θέμα σας. Η λήψη από το σκόπευτρο σας επιτρέπει επίσης να διατηρείτε σταθερό κράτημα της φωτογραφικής μηχανής και να επιτυγχάνετε πιο σταθερές λήψεις, ειδικά κατά τη λήψη μακρινών θεμάτων με μακρύτερο φακό.

Χαρακτηριστικά

  • Megapixels: 24.2 megapixel
  • Ευαισθησία στο φως: ISO 100 – 25600
  • Τύπος αισθητήρα: CMOS
  • Μέγεθος αισθητήρα: 23.5 x 15.6 mm (DX)
  • Διαγώνιος οθόνης (cm): 7.5 inch
  • Διαγώνιος οθόνης (inch): 3 inch
  • Ανάλυση οθόνης: 921 k-dot
  • Τύπος οθόνης: TFT LCD
  • Μέσο αποθήκευσης: Κάρτα μνήμης SD, SDHC, SDXC
  • ταχύτητα κλείστρου: 1/4000 – 30 sec
  • Ενσωματωμένο φλας: Ναι
  • Διόρθωση φλας: -3 έως +1 EV σε προσαυξήσεις του 1/3 EV 
  • Ρυθμίσεος φλας: Αυτόματο φλας και i-TTL με χρήση αισθητήρα RGB 420-pixels
  • Συνδέσεις: Hi-Speed USB, με επαφή Micro-USB, συνιστάται η σύνδεση με ενσωματωμένη θύρα USB.
  • Βάρος: 445 gr
  • Εφέ: Nυχτερινή λήψη, εξαιρετικά έντονο, ποπ, εικονογράφηση φωτογραφίας, έγχρωμο σκίτσο, εφέ μηχανής-παιχνιδιού, εφέ μινιατούρας, επιλεκτικό χρώμα, σιλουέτα, έντονη φωτεινότητα, χαμηλή φωτεινότητα, χρωματισμός HDR, εύκολη πανοραμική λήψη
  • Χρονοδιακόπτης: 2, 5, 10, 20 sec
  • Ανάλυση βίντεο: 1080p / 60fps
  • Μορφές βίντεο: MOV
  • Bluetooth: Ναι
  • PictBridge: Ναι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης