Ήδη γνωρίζαμε ότι ο Andy Rubin ετοιμάζει ένα νέο high-end κινητό με πολύ μικρό πλαίσιο (bezelless). Ο Andy Rubin είναι συνιδρυτής του Android και ήταν υπεύθυνος για το λειτουργικό της Google μέχρι το 2013. Ένα χρόνο αργότερα έφυγε από την εταιρεία και πρόσφατα ίδρυσε μία νέα με το όνομα Essential Products.

H νέα εταιρεία θα είναι ο κατασκευαστής του νέου handset, που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Παρακάτω είναι η πρώτη φωτογραφία της συσκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εικόνα κοινοποιήθηκε από τον ίδιο τον Rubin στο Twitter για να ανεβάσει το hype πριν την επίσημη ανακοίνωση. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, πρόκειται για ένα bezelless τηλέφωνο (με πολύ μικρό έως ανύπαρκτο πλαίσιο), όπως είχαν υποσχεθεί. Η συσκευή θυμίζει το Xiaomi Mi Mix, που παρουσιάστηκε πρόσφατα, επίσης με ελάχιστα bezels.

Κατά πάσα πιθανότητα, το νέο smartphone της Essential θα έχει λογισμικό Android. Επίσης θα χρησιμοποιεί ένα modular σύστημα με μαγνητικό connector, θα έχει pressure sensitive οθόνη, ενώ θα είναι φτιαγμένη με μεταλλικό πλαίσιο και κεραμικό πίσω μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμένουμε περισσότερα σύντομα με την επίσημη παρουσίαση της συσκευής.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης