Tο ταξίδι συνεχίζεται με τη νέα σειρά της Olympus OM-D. Η Olympus μόλις κυκλοφόρησε το νέο της μοντέλο στην πολυβραβευμένη σειρά OM-D, την μικρή αλλά πανίσχυρη OM-D E-M10 Mark III. Η νέα μηχανή διαθέτει πολλές από τις τεχνολογίες που έκαναν τη σειρά OM-D κορυφαία στο είδος της, ταυτόχρονα με ένα κλασικό retro design. Ελαφριά και εύκολη στη χρήση, η μηχανή αυτή δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει εύκολα και γρήγορα όλες τις δημιουργικές επιλογές στο φωτογράφο και να παρέχει καθαρή εικόνα και τέλειο βίντεο σε κάθε λήψη. Η E-M10 Mark III θα κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου σε μαύρο και ασημί. Πρόκειται για μια φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς διαθέσιμη είτε μόνη είτε σε kit με φακό.

Για να δείτε όλες τις φωτογραφικές μηχανές Olympus, πατήστε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλεια αποτελέσματα σε κάθε λήψη
Η αίσθηση της ανακάλυψης νέων πραγμάτων είναι μοναδικό συναίσθημα. Ο επεξεργαστής εικόνας TruePic VIII που χρησιμοποιεί και η flagship μηχανή OM-D E-M1 Mark II και το κορυφαίο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) του κόσμου 5 αξόνων της Olympus είναι οι εγγυήσεις που ένας φωτογράφος θέλει για να βγάζει πάντα τέλειες εικόνες χωρίς θολούρα. Η έξυπνη αυτή τεχνολογία φέρνει άριστα αποτελέσματα και στις δυσκολότερες συνθήκες, μια και δεν απαιτείται η χρήση τριπόδου ούτε καν μέσα στη νύχτα.*

Η δημιουργία βίντεο είναι τώρα στο απόγειο της τεχνολογίας της, και η πιο εντυπωσιακή λεπτομέρεια μπορεί πλέον να αποδοθεί σε ταινίες 4K. Αλλά αυτές δεν είναι πάντα καλές λόγω της θολούρας και των κουνημάτων. Η Olympus βρίσκεται στην κορυφή της τεχνολογικής εξέλιξης στον τομέα αυτό, με το πολυβραβευμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας που διαθέτει η E-M10 Mark III, που λειτουργεί μέσα από το σώμα της μηχανής και εξουδετερώνει την κίνηση και το τρέμουλο που προκαλεί η λήψη στο χέρι με οποιοδήποτε φακό χωρίς ανάγκη χρήσης τριπόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

On the go: Ο τέλειος σύντροφος
Ξέχνα το κινητό. Η OM-D E-M10 Mark III είναι τόσο μικρή και ελαφριά που μπορείς να την έχεις μαζί σου πάντα. Αν είσαι φωτογράφος, δε δικαιολογείται να μην έχεις μια καλή μηχανή μαζί σου σε ένα ταξίδι. Αλλά δεν γίνεται να κουβαλάς πάντα μια έξτρα τσάντα γι αυτό.

Με ενσωματωμένο view finder, flash και Wi-Fi, η μηχανή αυτή έχει σχεδιαστεί για το σύγχρονο φωτογράφο, που χρειάζεται μία μικροσκοπική και always-online συσκευή πάντα μαζί του. Βολική στο χέρι, με τρομακτική αντοχή στις καταστροφές και τις πτώσεις, τεράστιες λαβές και tiltable LCD monitor με touch επιλογές σαν smartphone, πανεύκολες ρυθμίσεις, και εικονίδια και κείμενα πάνω στην οθόνη που σε οδηγούν σε κάθε βήμα για τέλεια αποτελέσματα.

Δάμασε το πάθος σου και ανέπτυξε τις ικανότητές σου
Με τις νέες τεχνολογίες που διαθέτει, η E-M10 Mark lll είναι στημένη έτσι ώστε να βοηθά συνέχεια το φωτογράφο να μάθει νέα πράγματα και να πάρει σιγά σιγά τον έλεγχο της δημιουργικότητάς του. Ακόμα κι αν είναι η πρώτη σου μηχανή με εναλλάξιμους φακούς, μπορείς να μπεις κατευθείαν στη δράση χάρη στα 4 βασικά camera assist modes:

To AUTO mode (το παλιό iAUTO) βελτιώθηκε ουσιαστικά, ώστε να εξασφαλίζει εικόνα χωρίς θολούρα ανιχνεύοντας την κίνηση ακόμα και στο σκοτάδι.

Το Scene (SCN) mode είναι βελτιωμένο και επιτρέπει στο φωτογράφο να πειραματιστεί επιλέγοντας ανάμεσα σε 6 διαφορετικά θέματα, το καθένα με τις δικές του προαποθηκευμένες ρυθμίσεις.

Το Advanced Photo (AP) mode είναι ένα νέο mode που προσφέρει στους φωτογράφους που έχουν γνώσεις τη δυνατότητα να τελειοποιήσουν μόνοι τους τις επιθυμητές ρυθμίσεις τους και να δουλέψουν συστήματα όπως το Live Composite και το Multiple Exposure χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο μενού.

Το Bleach Bypass είναι μία νέα επιλογή Art Filter (ART) mode, που αυξάνει τις επιλογές φωτογραφικής έκφρασης αναπαράγοντας τη μέθοδο silver retention που είχαν τα παλιά φιλμ στην εμφάνισή τους.

Όλα αυτά τα modes βρίσκονται σε άμεση πρόσβαση στους νέους έξυπνους διακόπτες.

Το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ
Όταν βρίσκεσαι με φίλους ή με την οικογένεια έχεις πάντα πολλές ευκαιρίες για έξυπνες φωτογραφίες. Αλλά με το κινητό οι φωτογραφίες είναι συχνά απογοητευτικές. Η δράση έχει πάντα θολούρα και η τέλεια στιγμή χάνεται.

Οι φωτογράφοι θα ενθουσιαστούν με τα αποτελέσματα του high-speed Auto Focus (AF). Με το high-speed touch AF της, μπορούν να απαθανατίσουν την τέλεια στιγμή ακριβώς όπως τη θέλουν με το άγγιγμα της LCD παγώνοντας τη δράση με τέλεια καθαρότητα.

Το νέο μοντέλο της σειράς OM-D διαθέτει 121 σημεία contrast AF χάρη στη βελτιωμένη επεξεργαστική ισχύ του TruePic VIII. Με σημεία που καλύπτουν όλη σχεδόν την επιφάνεια της εικόνας μπορείς να κάνεις εστίαση όπου θέλεις πάνω στην οθόνη. Το Continuous AF tracking ακολουθεί το θέμα εν κινήσει και το Face Priority AF και Eye Detection AF εξασφαλίζουν σωστό focus στα πορτραίτα.

Εύκολο sharing με Wi-Fi
Μείνε πάντα Online με το ενσωματωμένο Wi-Fi της E-M10 Mark III. Το sharing είναι πανεύκολο και οι φωτογραφίες και τα βίντεό σου θα είναι επιτέλους τέλεια με το Olympus Image Share (OI.Share) smartphone app, χωρίς να χρειάζεται PC. Μόλις συνδεθείς στο app, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό ή το tablet σου ακόμα και σαν τηλεκοντρόλ!

Όπως κάθε μηχανή και φακός της Olympus, η OM-D E-M10 Mark IlI έρχεται με έξι επιπλέον μήνες εγγύηση**** με την εγγραφή στο MyOlympus online www.my.olympus.eu .

* Maximum 4 βήματα ταχύτητας κλείστρου σύμφωνα με τα CIPA standards με τη χρήση του φακού M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ σε f=42mm (ίσο με 35mm: f=84mm).
** Πωλείται ξεχωριστά.
*** Με τη χρήση του φακού M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ.
**** Έξι μήνες επιπλέον από την υποχρεωτική εγγύηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιλογές Kit, τιμές και διαθεσιμότητες

  • OM-D E-M10 Mark III body μόνο € 649 από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2017
  • OM-D E-M10 Mark III κιτ με φακό M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II R στα € 699 από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2017
  • OM-D E-M10 Mark III κιτ με φακό M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ pancake στα € 799 από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2017

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης