Απ’ ό,τι φαίνεται, επιβεβαιώνεται το όνομα του επόμενου smartphone της εταιρείας. Μια συσκευή της OnePlus με κωδικό μοντέλου Α5000 εντοπίστηκε από τις κινεζικές αρχές. Το OnePlus 3 είχε κωδικό Α3000 και το 3Τ ειχε Α3010, άρα όπως φαίνεται η εταιρεία θα προσπεράσει τον αριθμό 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν αντιθέσει με τους λόγους που δεν είδαμε Samsung Galaxy Note 6, όπου η Samsung ήθελε να έχει κοινό αριθμό για τις σειρές S και Note, εδώ η OnePlus προσπερνά το 4 λόγω… τετραφοβίας! Πρόκειται για μια προκατάληψη αντίστοιχη με το νούμερο “13” για το δυτικό κόσμο και γι’ αυτό το λόγο η OnePlus απ’ ότι φαίνεται δεν θα κυκλοφορήσει OnePlus 4.

Σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, το OnePlus 5 θα τροφοδοτείτα από τον Qualcomm Snapdragon 835 με 6 ή 8GB RAM. Αναμένεται να έχει οθόνη 5,5 ιντσών QuadHD με πολύ μικρά bezels και μνήμη 256GB με 3,000 mAh μπαταρία, αλλά και πολύ μικρό πάχος στα 7 χιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βασική κάμερα αναμένεται στα 23MP, ενω η οθόνη ενδεχομένως να κυρτώνει. Πιθανόν να γνωρίζουμε περισσότερα για το τηλέφωνο το καλοκαίρι, που αναμένεται και η παρουσίασή του.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης