Τελικά, μάθαμε νωρίτερα σχεδόν τα πάντα για το νέο τηλέφωνο της OnePlus, το OnePlus 6T. To event της OnePlus άλλαξε ημερομηνία και πλέον θα γίνει μία ημέρα νωρίτερα, στις 29 Οκτωβρίου, για να αποφύγει το event της Apple που γίνεται στις 30 Οκτωβρίου (και αυτό στη Νέα Υόρκη).

Ένα γερμανικό κατάστημα (Otto) απ’ ό,τι φαίνεται μπερδεύτηκε από τις διάφορες ημερομηνίες και δημοσίευσε τη σελίδα του προϊόντος μια εβδομάδα νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη σελίδα του καταστήματος λοιπόν, το OnePlus 6T θα κοστίζει €580 και θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου. Το OnePlus 6 μοντέλο με την αντίστοιχη RAM/ROM είχε κυκλοφορήσει προς €570.

Η τιμή αντιστοιχεί στο μοντέλο με τα 8GB RAM και 128GB ROM, ενώ το κατάστημα αποκάλυψε ότι η συσκευή θα δέχεται και microSD κάρτα. Θα υπάρχει μία ακόμα έκδοση με διαφορετική RAM/ROM, όμως δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη είναι AMOLED στις 6,4 ίντσες, υποστηρίζει ανάλυση 1080×2340 και έχει εγκοπή σε σχήμα σταγόνας που περικλείει την selfie κάμερα στα 16MP. Η πίσω κάμερα φαίνεται να είναι ίδια με του OP6 και είναι διπλή (16+20MP), ενώ δεν έχουμε μάθει κάτι για telephoto/ultrawide φακό. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Το OnePlus 6T θα έρθει με Android 8.1 Oreo και το chipset είναι φυσικά Snapdragon 845.

H μπαταρία μεγάλωσε, στα 3,700mAh, από τα 3,300 του OP6 kai τέλος φαίνεται να υποστηρίζεται USB-C v3.1 για πρώτη φορά.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης