Η Razer επιβεβαίωσε ότι πολλές συσκευές Razer Phone έχουν παρουσιάσει μια σειρά από σοβαρά προβλήματα, μερικά εκ των οποίων αποτελούν και κινδύνους ασφαλείας ιδιωτικών δεδομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ ό,τι φαίνεται, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι δεν λειτουργεί πλέον ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ κάποιοι έχουν αναφέρει ότι το μενού δακτυλικών αποτυπωμάτων εξαφανίζεται από το μενού ρυθμίσεων, κάτι το οποίο αποτελεί από μόνο του σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας. Η λύση για κάποιους ήταν η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά για άλλους δεν δούλεψε αυτό.

Ένα άλλο μικρότερο πρόβλημα έχει να κάνει με ένα φίλτρο που εφαρμόζεται στις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι χρήστες και φαίνεται να είναι κάποιο σφάλμα του λειτουργικού. Το συγκεκριμένο bug φαίνεται να παρουσιάστηκε με την πιο πρόσφατη ενημέρωση του λειτουργικού και πάλι διορθώθηκε με το factory reset για κάποιους χρήστες, αλλά για άλλους όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, έχουν αναφερθεί περιστατικά προβληματικών οθονών, έπειτα από εκτεταμένη χρήση για gaming. Άλλοι αναφέρουν flickering (“τρεμοπαίξιμο”), ενώ άλλοι αναφέρουν προβλήματα με τη φωτεινότητα.

Η ομάδα της Razer έχει αναφέρει ότι γνωρίζει για αυτά τα προβλήματα και δουλεύουν επάνω σε διορθώσεις μέσω μελλοντικών ενημερώσεων.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης