Απ’ ό,τι φαίνεται, οι πωλήσεις της νέας ναυαρχίδας της Samsung, Galaxy S9 δεν είναι τόσο εντυπωσιακές όσο περίμενε η εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες retailer της Ν. Κορέας, οι Νοτιοκορεάτες δεν ενθουσιάστηκαν με τα S9 και S9+, ενώ φαίνεται να φταίνε οι ομοιότητες με το S8, αλλά και το Α8.

Σήμερα κυκλοφόρησαν αποτελέσματα από τεστ μιας νέας συσκευής της Samsung στο Geekbench, που πιθανότατα είναι το Note9. Το λανσάρισμα της δεύτερης ναυαρχίδας για την εταιρεία μες στο 2018 φαίνεται ότι μπορεί να γίνει ακόμα και τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, σύμφωνα με εκτιμήσεις του κορεάτικου The Investor, έπειτα από πληροφορίες ότι η παραγωγή των AMOLED panel θα ξεκινήσει νωρίτερα (Απρίλιο αντί για Ιούνιο). Αυτό πιθανότατα συμβαίνει εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων του S9, αλλά και επειδή η εταιρεία θέλει να προλάβει τα νέα iPhone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν από το Geekbench, η νέα οθόνη θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη: στις 6.38″ αντί για 6.32″, αλλά δεν θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Η Huawei και η Goodix έχουν ανακοινώσει συσκευές με αυτήν την τεχνολογία, οι οποίες όμως κοστίζουν 1700€, κάτι που δείχνει ότι η τεχνολογία δεν είναι ακόμα ώριμη για να υιοθετηθεί σε βάση μαζικής παραγωγής.

Πέρυσι, το iPhone X καθυστέρησε να κυκλοφορήσει εξαιτίας ελλείψεων σε υλικά κατασκευής, κάτι το οποίο βοήθησε στις πωλήσεις του Note8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης