Μόλις χθες εμφανίστηκαν τα πρώτα benchmarks για το Xiaomi Mi MIX 2s, το οποίο θα είναι και το πρώτο με τον νέο Snapdragon 845. Τα σκορ στα δοκιμαστικά προγράμματα δείχνουν τεράστιες διαφορές σε σχέση με το 835.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, οι διαφορές αυτές δεν αντικατοπτρίζουν επ’ ακριβώς πραγματικές συνθήκες, όμως μας δίνουν μια καλή εικόνα για τη δύναμη του νέου επεξεργαστή της Qualcomm, που θα φορούν οι ναυαρχίδες του 2018, ενώ συγκεκριμένα έχει αναφερθεί ότι η Xiaomi έχει δουλέψει στενά με την Qualcomm για τη βελτιστοποίηση του 845 για τη δική της ναυαρχίδα.

Η σύγκριση έχει γίνει ανάμεσα στο Xiaomi Mi 6 (Snapdragon 835) και στο Xiaomi Mi MIX 2s (Snapdragon 845 – δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα). Η μεγαλύτερη βελτίωση έγκειται στο user interface, το οποίο περιλαμβάνει την περιήγηση του χρήστη στα μενού, στο internet browsing και την εναλλαγή στις εφαρμογές. Φυσικά πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις διαφορές στη RAM που θα έχουν τα δύο μοντέλα, καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμα επίσημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και με όλους τους αγνώστους παράγοντες όμως, το τελικό σκορ της συσκευής στο AnTuTu είναι πάνω από 270,000, κάτι το οποίο είναι αξιοσημείωτο από μόνο του.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης