Πριν λίγες ημέρες βγήκαν στη δημοσιότητα renders των αναμενόμενων συσκευών της Samsung από κατασκευαστή θηκών. Αυτή τη φορά, έχουμε τις διαστάσεις των συσκευών Samsung Galaxy S8 και S8 Plus.

Το Galaxy S8 Plus θα έχει διαστάσεις 152.38 x 78.51 x 7.94mm και αυτομάτως είναι λίγο μεγαλύτερο από το Galaxy S7 Edge. Το μεγάλο του μέγεθος όμως, είναι λόγω της τεράστιας οθόνης 6.3 ιντσών περίπου που διαθέτει (Ίσως είναι και 5.2 ίντσες, λόγω της κυρτότητας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Samsung Galaxy S8 φαίνεται πως έχει διαστάσεις 140.14mm x 72.20 x 7.30mm, που το κάνουν πιο κοντό και πιο λεπτό από το Galaxy S7. Η συσκευή θα έρθει με οθόνη 5.7 ιντσών, που είναι απίστευτο για το μέγεθός της. Θα είναι λίγο πιο πλατιά από το Galaxy S7, το οποίο όμως δεν ενοχλεί, αφού η περσινή ναυαρχίδα της εταιρίας ήταν αρκετά μακρόστενη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα bezels των συσκευών είναι πολύ μικρά και επιτέλους. Στα σχήματα βλέπουμε την κάμερα να προεξέχει ελάχιστα στο πίσω μέρος. Το μεγάλο ερώτημα είναι σχετικά με την μπαταρία της συσκευής. Σε μια τόσο «μαζεμένη» συσκευή, τι περιθώρια για μεγάλες μπαταρίες έχουμε;

Επίσης βλέπουμε στα εν λόγω σχέδια ότι το power button μετακομίζει στα αριστερά, αλλά και ύπαρξη θύρας microUSB 2.0 αντί για USB Type-C. Μάλιστα η microUSB 2.0 δεν κάνει πρώτη φορά την εμφάνισή της. Ο κατασκευαστής των θηκών θα πρέπει να γνωρίζει το μέγεθος της θύρας, ώστε να αφήσει την οπή για την φόρτιση. Το σίγουρο είναι πως η USB Type-C είναι αρκετά πιο πλατιά από την απλή microUSB 2.0.

Πηγή: Techmaniacs.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης