H dating εφαρμογή, Tinder, φαίνεται να δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που θα χρησιμοποιεί βίντεο και ονομάζεται Loops. Το Loops θα επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάσουν ένα βίντεο 2 δευτερολέπτων στο προφίλ τους ώστε να δείξουν περισσότερα για την προσωπικότητά τους και να αυξήσουν τις πιθανότητες να τους επιλέξουν οι άλλοι χρήστες. Επίσης παράλληλα δοκιμάζεται η δυνατότητα αύξησης των φωτογραφιών από 6 σε 9 για κάθε χρήστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δημιουργήσετε ένα “Loop”, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Add Media”. Αφού επιλέξετε το βίντεο που θέλετε, τότε θα μπορείτε να σύρετε και να επιλέξετε το κομμάτι των 2 δευτερολέπτων που επιθυμείτε για το Loop. Έπειτα μπορείτε να πατήσετε την προεπισκόπηση και στη συνέχεια να το δημοσιεύσετε στον λογαριασμό σας.

“Ακριβώς. Έχετε δύο δευτερόλεπτα βίντεο για να δείξετε περισσότερα για την προσωπικότητά σας, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε right swipes. Μπορείτε να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, αλλά ό,τι και να κάνετε, να είστε ο εαυτός σας.” – Tinder.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λειτουργία Loop βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμής αυτήν τη στιγμή για τις συσκευές iOS σε Καναδά και Σουηδία. Σύντομα, θα αρχίσει να γίνεται διαθέσιμο και σε άλλες χώρες, αλλά και Android.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης