Όταν έρχονται νέες αναβαθμίσεις στο OS, είναι σύνηθες φαινόμενο να παρατηρούνται διάφορα bugs και το iOS δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή τη φορά το πρόβλημα μοιάζει να είναι αρκετά σημαντικό, καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός χρηστών με iOS 10.1.1, αναφέρει πρόβλημα με την μπαταρία.

Οι κάτοχοι iPhone με iOS 10.1.1 αναφέρουν ότι η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα και ξαφνικά το κινητό κλείνει γύρω στο 30%. Το αποτέλεσμα είναι να μην ανοίγει ξανά, λόγω της εξαντλημένης μπαταρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν το κινητό συνδεθεί με τον φορτιστή και ανοίξει, στην οθόνη υπάρχει η ένδειξη για μπαταρία 30% μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Υπάρχει αναφορά χρήστη που λέει ότι συνήθως όταν πέφτει για ύπνο κλείνει το κινητό του, όταν το έκλεισε το βράδυ ήταν στο 80% και όταν ξύπνησε η μπαταρία είχε εξαντληθεί. Στη συνέχεια το iPhone συνδέθηκε με τον φορτιστή και έδειχνε 30% μπαταρία.

Ένας άλλος χρήστης αναφέρει ότι ούτε το downgrading σε 10.1, ούτε το upgrading σε 10.2 beta λύνει το πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότεροι χρήστες δεν αναφέρουν ποιο είναι το μοντέλο που επηρεάζεται και επίσης δεν είναι ξεκάθαρο τι μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα. Η Apple δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση, όμως μιας και το θέμα παίρνει διαστάσεις στα social media, ίσως κάνει κάποια ανακοίνωση πριν προχωρήσει στην επίλυση.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης